Lån 500.000 kr. lidt billigere | Få hjælp til samlelån her | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

For mange kan det med den private økonomi være noget af en uoverskuelig størrelse. Du kender sikkert allerede til de simple skridt i form af: Du optager et lån, og så betaler du af på det, indtil du ikke skylder flere penge på lånet. Det er sådan set også ganske fint, og vi forstår godt, hvordan det kan være svært at finde rundt i en verden af forskellige lån, når du står for at skulle optage et nyt lån i dagens lånemarked. For i dag findes der et varieret udbud af pengeinstitutter, som står i kø for at låne dig penge, såfremt du opfylder en række af gængse krav. Kravene kan dog variere lidt fra de konventionelle pengeinstitutter til de banker, der fortrinsvis driver deres forretning online – og det kan naturligvis være en kilde til tvivl i din vurdering af, hvilken vej der er den bedste at gå, når du skal optage et lån på 500.000 kr.

Heldigvis kan vi hos Digifinans tilbyde dig en masse hjælp, så du får et fordelagtigt overblik over din økonomiske situation – og faktisk kan du med vores hjælp spare en del penge på de lån, du i forvejen har. Vi tilbyder oven i købet vores services til dig kvit og frit, og det står dig helt frit for, om du vælger at tage imod de lånetilbud, som vi skaffer hjem til dig via vores samarbejdspartnere, der alle er anerkendte danske og skandinaviske pengeinstitutter. Inden du eventuelt vælger at sende en låneansøgning af sted til os, kan du læse mere om de banker, vi arbejder sammen med her.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke; vi tilbyder dig blot at hente nogle ikke-bindende lånetilbud på 500.000 kr. hjem til dig med langt bedre fordele, end dem du sandsynligvis har nu. Her kan du for eksempel få vores assistance til at samle flere mindre lån til ét samlet lån med en noget bedre aftale og et meget bedre overblik over din økonomiske situation. Når først vi hjælper dig på vej, vil du hurtigt se, at du skulle have brugt vores hjælp for længe siden.

Læs meget mere herunder, og bliv klogere på dine mange muligheder.

DIGIFINANS ER DIN NYE BEDSTE VEN – LÅN 500.000 KR. BILLIGT

Det er vores ypperste job hos DigiFinans at orientere dig samt hjælpe dig til de bedste lån. Hver dag får vi henvendelser fra kunder, der ønsker at gøre noget ved deres eksisterende lån eller blot ønsker at finde frem til det bedste forbrugslån. For bare få år tilbage var du nødt til at møde fysisk op i din bank for at ansøge om lån. Sådan er det ikke mere. Flere og flere online låneudbydere skyder frem, og det er slet ikke en dårlig ting.

Vi siger ikke, du skal tage det første og bedste tilbud på markedet – men hos Digifinans er vi af den overbevisning, at den store konkurrence meget nemt kan vise sig at være en klar fordel for dig. Hvordan så det? Lån 500.000 kr. billigt ved at søge om lån og refinansiering flere steder. Låneudbyderne vil gerne have dig som kunde, og derfor er de nødt til at tilbyde dig nogle gode fordele som potentiel låntager.

BENYT DIG AF MULIGHEDEN FOR REFINANSIERING

En af dine muligheder for at spare penge på dine lån er ved hjælp af refinansiering. Refinansiering er et begreb, der dækker over en mulighed for at erstatte dine eksisterende lån med et nyt lån, der økonomisk set er sundere og langt mere overskueligt end at have flere mindre lån. En sådan konstruktion kaldes for et samlelån – og et samlelån vælges ofte af personer, der har optaget flere lån, fordi det kan være med til at give meget mere ro i sindet. Det hører ikke sjældenhederne til, at vi som mennesker af og til kan miste overblikket over vores økonomiske situation eller at have følt, at det med privatøkonomien er en lidt uoverskuelig størrelse. Det er noget, der sætter sit tydelige præg på humøret, og kan i værste fald være med til at udløse stress gennem vedvarende bekymringer og usikkerhed. Derfor kan det være en rigtigt god ide at tænke i refinansiering eller samlelån, da det det netop kan være med til at løfte en uhensigtsmæssig og usund belastning fra dine skuldre.

Hos DigiFinans hjælper vi dig gerne til refinansiering gennem de såkaldte samlelån. Herved slipper du for en uoverskuelig økonomi, i og med at du samler dine mange lån hos en og samme udbyder, i stedet for at have dem spredt ud hos flere låneudbydere, hvor du hvert enkelt sted skal betale renter og gebyrer, der potentielt set er vidt forskellige fra låneudbyder til låneudbyder. Ved at samle dine lån kan du således ikke kun spare penge – du kan også få langt føling med din økonomi, da du nu kun skal henvende dig et sted, hvis der sker ændringer i din økonomi på den ene eller den anden måde.

LÅN 500.000 KR. MED LAV RENTE – ANSØG OM SAMLELÅN GENNEM DIGIFINANS

Ønsker du at undersøge dine muligheder for samlelån, skal du blot udfylde en låneansøgning på siden her. Ud fra den bliver der foretaget en kreditvurdering af dig, og er den fornuftig, vil mange udbydere komme med et tilbud til dig. Du kan vælge at takke ja eller nej til de tilbud, vi indhenter til dig. Lån 500.000 kr. med lav rente ved at vælge et samlelån hos en ny udbyder. Du kan også sagtens bruge de tilbud, vi indhenter til dig, og anvende dem som udgangspunkt for en forhandling med din lokale bank. De vil helt sikkert også have stor interesse i at beholde dig som kunde.

Når du eksempelvis har et ønske om at optage et lån på 500.000 kr. for at lægge alle dine lån sammen, bør du være opmærksom på, at processen for, hvordan forskellige pengeinstitutter arbejder, når gælden skal indfries hos de forskellige kreditorer, du har lån hos. Nogle banker vælger nemlig at indfri den gæld, du har, direkte hos dine kreditorer. På den måde sættes det pågældende beløb ikke ind på din konto – men overføres i stedet direkte til dine forskellige kreditorer. Hos andre pengeinstitutter modtager du dog pengene på din egen konto, når den pågældende låneaftale er kommet i hus. Herefter skal du selv sørge for at indfri gælden hos dine kreditorer på egen hånd. Her har du naturligvis en mulighed for at gå efter den låneaftale, der passer dig bedst. Det er også en af de steder, hvor du som låntager kan nyde godt af vores service. For med vores hjælp slipper du nemlig for selv at tage kontakt til bankerne for at hente relevante tilbud. Det klarer vi for dig.

HVAD KOSTER DET AT LÅNE 500.000 KR.?

Når kunder henvender sig til os, vil de gerne have et konkret svar på, hvad de kan spare med ved at samle lån. Det kan eksempelvis være, de gerne vil vide, hvad koster det at låne 500.000 kr. Det kan vi først svare på, når vi ser på din økonomi. Der er nemlig stor forskel på, hvad du kan spare, og det afhænger alt sammen af din eksisterende økonomi. Uanset hvad, vil der næsten altid være gode besparelser ved at samle dine lån, og vi hjælper dig på rette vej.

Den økonomiske besparelse, som du eventuelt kan opnå ved at lægge dine lån sammen, er et positivt resultat af, at du kan konvertere flere lån, som eventuelt er taget hjem med unødigt høje renter. Dermed har du ofte en gylden mulighed for at spare en betydelig sum penge ved at samle dine lån til et lån med nogle bedre vilkår. For det lån på 500.000 kr., vi kan hente tilbud på, vil ofte have en lavere rente, end den du betaler hos den eller de låneudbydere, hvor du har dine eksisterende lån.

Før i tiden var der kun yderst begrænsede muligheder, når man ønskede sig et lån. Her kunne man henvende sig til sin egen bank med en forespørgsel eller indgå en aftale med privatpersoner – for eksempel gennem venner eller familie, der ville stille sig til rådighed med økonomisk assistance. Det kan man naturligvis også fortsat. I dag er markedet dog præget af mange forskellige aktører, der tilbyder dig lån i alle størrelser.

Mange af de nye muligheder stammer fra en udvalg af online låneudbydere, der ofte benytter sig af en kommunikationsform, der tager udgangspunkt i, at det er overordentligt nemt og hurtigt at optage et lån disse steder. Og det kan der også godt være noget om, når man sammenligner processen med den, der normalvis foregår i et af de konventionelle pengeinstitutter med fysiske afdelinger. De forholdsvist nye aktører på markedet tilbyder nemlig optagelse af lån, der kan foretages på den private computer i hjemmet eller sågar via en smartphone. Det har forårsaget en betydelig ændring i låneadfærd og købsadfærd i den danske befolkning.

Dog er de hurtige løsninger, der tilbydes, ikke altid de bedste muligheder. For i mange tilfælde er renterne ikke fordelagtige – og der kan også være forholdsvist høje gebyrer tilknyttet denne slags lån. I mange tilfælde er renterne også væsentligt højere end på de lån, der tilbydes i de lokale banker. Derfor ender de hurtige løsninger ofte med at være unødigt dyre for forbrugeren i sidste ende. Der kan derfor være mange penge at spare ved at tage sig tid til at lægge en god lånestrategi fra starten, når du skal optage et nyt lån. Herved kan du potentielt set opnå en lavere ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), der er det begreb, der indbefatter de samlede udgifter, du har, når du har optaget et givent lån.

KOM GODT FRA START MED LÅN PÅ 500.000 KR. – VI ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG I GANG

Er du interesseret i høre mere om fordelene ved at optage et lån online gennem vores gratis service? Så er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os. Hele vores virksomhed er bygget op omkring en service, hvor vi beskæftiger os med at hjælpe folk i nøjagtig samme situation som dig. Vores erfarne konsulenter har arbejdet i lånebranchen gennem mange år. Derfor er vores ekspertise din garanti for en god og relevant service, der giver dig mere værdi i forhold til din privatøkonomi.

Vi sørger for at indhente nogle forskellige tilbud til dig og at vise og forklare forskellen på de forskellige muligheder i et overskueligt format og ved at bruge et letforståeligt sprog. På den måde kan vi hjælpe dig til at træffe nogle vigtige beslutninger på det bedst mulige grundlag. Beslutninger, der vil vise sig at spare dig for rigtigt mange penge i det lange løb.

Hvis du er interesseret i at få os til at hente en række uforpligtende tilbud på 500.000 kr., har du mulighed for at tage kontakt til os på flere forskellige måder. Hvis ikke du har mulighed for at ringe til os inden for vores åbningstider, kan du skrive en besked til os via vores kontaktformular, hvorefter en af vores kompetente konsulenter vil vende tilbage til dig, så snart vedkommende har modtaget og læst din henvendelse. Vi bestræber os naturligvis på at svare på din besked hurtigst muligt. Hvis du hellere vil i telefonisk kontakt med en af vores medarbejdere, kan du ringe til os på telefonnummer 89 88 48 64 eller sende en mail til os på adressen kundeservice@digifinans.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig godt fra godt fra start. Det gælder uanset, om du ønsker assistance til at foretage en refinansiering af dine lån eller står og mangler penge til ny bil, en forbedring af din bolig, et sommerhus eller andet. Kontakt os og sæt os ind i dine ønsker og økonomiske behov – så sørger vi for at give dig personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i din virkelighed.Beløb Periode Månedlig Ydelse ÅOP Vælg
500.000 kr. 1 år 43.729 kr. 9.01% Fortsæt
500.000 kr. 2 år 22.643 kr. 8.13% Fortsæt
500.000 kr. 3 år 15.626 kr. 7.82% Fortsæt
500.000 kr. 4 år 12.126 kr. 7.66% Fortsæt
500.000 kr. 5 år 10.033 kr. 7.56% Fortsæt
500.000 kr. 6 år 8.643 kr. 7.49% Fortsæt
500.000 kr. 7 år 7.655 kr. 7.44% Fortsæt
500.000 kr. 8 år 6.918 kr. 7.4% Fortsæt
500.000 kr. 9 år 6.349 kr. 7.38% Fortsæt
500.000 kr. 10 år 5.896 kr. 7.35% Fortsæt
500.000 kr. 11 år 5.529 kr. 7.33% Fortsæt
500.000 kr. 12 år 5.226 kr. 7.32% Fortsæt
500.000 kr. 13 år 4.972 kr. 7.3% Fortsæt
500.000 kr. 14 år 4.757 kr. 7.29% Fortsæt
500.000 kr. 15 år 4.572 kr. 7.28% Fortsæt
 

Andre artikler du måske synes om: