Lån penge online | Vi finder det bedste lånetilbud | DigiFinans.dk

Her er hvad du skal huske af fradrag
på årsopgørelsen 2022

Penge tilbage i SKAT
Sådan tjekker du din forskudsopgørelse
Sådan tjekker du din årsopgørelse

Skattestyrelsen udbetaler hvert år overskydende skat til de danskere, der i løbet af det forrige år har betalt for meget i skat. Du kan komme til at betale for meget i skat, hvis din forskudsopgørelse ikke har været korrekt udfyldt. Det kan f.eks. være, at den oplyste indkomst i forskudsopgørelsen har været højere end din faktiske indkomst.

Spar i SKAT


På trods af at mange forventer at deres skattefradrag bliver registreret på årsopgørelsen automatisk, viser det sig ikke at være sandheden. Gennem TaxHelper blev der fundet over 150.000.000 kr. i skattefradrag. Det er penge som borgerne ikke havde fået igen, hvis de ikke havde benyttet sig af TaxHelper gratis service.

Som borger tænker de fleste nok, at de har nogenlunde styr på deres fradag, men TaxHelper udtaler at de oplever ”… at 83% af (deres) kunder er gået glip af fradrag på deres årsopgørelser.”

Du kan prøve TaxHelpers gratis service her. Det tager kun 15 min.

Penge tilbage i skat 2023

Skattestyrelsen starter med at udbetale overskydende skat fra primo april 2023. Skal du derfor have penge tilbage i skat, vil du tidligst modtage pengene i april.

Allerede d. 13. marts 2023 vil du dog kunne se, om du skal have penge tilbage. Din årsopgørelse vil nemlig blive klar i midten af marts.

Når årsopgørelsen er klar, kan du følge nedenstående guide for at se, om du har betalt for meget eller for lidt i skat.

Gør det nemt at få penge tilbage i SKAT med TaxHelper

Start her