Om DigiFinans.dk

DIGIFINANS.DK ER EN NORDISK LÅNEFORMIDLINGSTJENESTE

DigiFinans.dk -en del af Sambla Group, er oprettet for at hjælpe låneansøgere i Norden og Danmark. DigiFinans.dk hjælper dig med at finde det bedste lånetilbud. Dette er muligt fordi vi lader lånegivere og banker konkurrere om dig som potentiel fremtidig kunde, så det er lettere at finde hinanden. Sammenligningstjenesten vil tilbyder, er her for at hjælpe dig som har behov for at låne penge. Gennem vores tjeneste får du tilgang til et stort udvalg af flere seriøse lånegivere og banker, så du kan finde det lån som passer netop for dig og din økonomiske situation.

Vores mål er at du skal kunne finde den billigeste måde at finansiere dine drømme på, eller måske vil du bare håndtere hverdagens økonomiske udfordringer og muligheder. Det aller vigtigste er at du som forbruger skal kunne modtage lånetilbuddene hurtigt, sikkert og helt gratis.

Vores samarbejdspartnere er velkendte inden for bank og finans af relevante myndigheder samt godkendt i forbindelse med Finanstilsynet.

Gennem sikkert log ind på DigiFinans.dk-tjenesten vil det være lettere for dig som forbruger at sammenligne alle de forskellige lånegivere op mod hinanden, før du bestemmer dig for hvilket lånetilbud du vil vælge. I vores supporttjeneste møder du serviceindstillede og engagerede medarbejdere som kan hjælpe dig med at indhente tilbud på lån, og som giver dig en god oplevelse gennem hele ansøgningsprocessen. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål vedr. låneansøgningsprocessen kan du kontakte os ved at udfylde vores brugervenlige ansøgningsskema, via chat eller eventuelt via telefon: 7060 5730.

SIKKER

Det er vigtigt for os at tænke på tryghed og sikkerhed i alle faser af ansøgningsprocessen. Vores hjemmesidebesøgende giver os den værdifulde opgave at finde de bedste lånetilbud baseret på de besøgenes behov. At finde det allerbedste lånetilbud blandt alle alternativerne på nettet kan ofte være komplekst. Risikoen for at få et for dyrt lån kan derved også være høj. Derfor er vores mål at forstå vores hjemmesidebesøgere og matche deres behov med de bedste løsninger på markedet.

Vi er nøje med at overholde alle love og foreskrifter, både lokalt og internationalt i Norden. Vi følger med i udviklingen indenfor datasikkerhed, og vi arbejder for at forebygge sikkerhedsrisici i vores systemløsninger.

HURTIG

Eftersom at vores tjeneste benytter netbaserede løsninger, giver dette mulighed for en hurtig proces. I tillæg til hurtighed er effektiviteten og servicekvaliteten, vi tilbyder på vores hjemmeside, en afgørende faktor for dig som låneansøger. På DigiFinans.dk skal du kun udfylde én låneansøgning, og derved at du i dialog med flere lånegivere og banker, næsten i realtid. Vores søgemotor og platform tilbyder en betydeligt hurtigere og enklere ansøgningsproces.

HELT GRATIS

KORT OG GODT: DIGIFINANS.DK-TJENESTEN ER FOR DIG SOM ER LÅNEANSØGER - HELT OMKOSTNINGSFRIT! VI MODTAGER VEDERLAG FRA BANKERNE.