SÅDAN FINDER DU DINE GÆLDSPOSTER (GUIDE) | DigiFinans.dk

Når du udfylder ansøgningen hos DigiFinans, skal du på sidste side angive dine nuværende lån. Bankerne bruger disse informationer, når de behandler din låneansøgning, og det er derfor vigtigt, at du oplyser alle lån og gældsposter.

Det kan være svært at danne sig et fuldt overblik over ens gældsposter, og derfor har vi lavet denne lille guide, der kan hjælpe dig til at finde oplysninger om dine lån. Vi anbefaler, du undersøger hos SKAT og hos Kreditstatus.

SKAT

Banker og finansieringsselskaber har pligt til at indberette størrelsen på din gæld samt renter til SKAT. Derfor er det en god idé at tjekke dine oplysninger her.

  • Log ind på SKAT her: https://skat.dk
  • Vælg ”Skatteoplysninger” i øverste menu
  • Vælg ”Renteudgifter og restgæld” i den venstre menu

Du vil nu se en oversigt over dine gældsposter.

KREDITSTATUS

Ikke alle finansieringsselskaber indberetter automatisk og løbende til SKAT, og derfor kan det være en god idé at tjekke andre steder. Her anbefaler vi Kreditstatus.

Kreditstatus er et register, som flere finansieringsselskaber indberetter din gæld til. Du kan se en samlet liste ved at logge ind med NemID her: https://www.kreditstatus.dk/minkreditstatus/

Men du bør ikke være registreret uden at have givet dit samtykke til registreringen først.

UNDERSØG DINE MULIGHEDER FOR ET SAMLELÅN

Hvis du har lån til flere forskelige låneudbydere, kan der være mange penge at spare ved at få samlet dem i ét lån. Flere af de banker, vi samarbejder med, tilbyder samlelån, og vi har hjulpet rigtig mange danskere med at finde et billigere lån, der både skaber luft i økonomien og giver et bedre overblik.

Undersøg dine muligheder for et samlelån

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: