DigiFinans.dk | Vores Samarbejdspartnere

Basisbank er en danskejet internetbank og har mange års erfaring i at låne penge ud online. Stort set hele låneprocessen er automatiseret, og du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet. Hos Basisbank kan du både låne til forbrug eller få et samlelån på op til 500.000 kr.   
 

Express Bank har mere end 30 års erfaring og er en af de førende låneudbydere på det danske marked. Express Bank udbyder lån i både Danmark, Norge og Sverige. Express Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. og samlelån på op til 500.000 kr.

LånLet er låneformidler for Basisbank, en danskejet internetbank med base i København. Låneprocessen er enkelt, da du ved at give samtykke til eSKAT ikke behøver at indsende årsopgørelse eller budgetter. Som oftest har du pengene på kontoen samme dag, du underskriver lånet med NemID. Når du søger om et lån via LånLet, er det Basisbank, der låner dig pengene.

L'EASY tilbyder lån på op til 200.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed. Låneprocessen er enkel, og du får pengene ind på din konto 1-2 hverdage efter, dit lån er godkendt. Du har altid mulighed for at sætte dine afdrag op eller betale lånet ud, når du vil - uden omkostninger. Når du søger om et lån hos L'EASY, er det Facit Bank, der låner dig pengene.

Resurs Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. - uden at du behøver stille sikkerhed. Resurskoncernen eksisterer i dag i hele Norden og hjælper dagligt over 5,7 millioner kunder. Låneprocessen er let og effektiv, da Resurs Bank med dit samtykke kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse automatisk via eSKAT.