DigiFinans samarbejder med anerkendte banker. Se hvem på denne side !
Cashper DK

Cashper er udbyder af kautionistlån. Cashper ønsker at tilbyde lån til det bredeste spektrum af befolkningen og her hjælper lån med garant/kautionist. En kautionist er en der kender dig og som har tillid til dig. En person der accepterer, at foretage dine månedlige betalinger, hvis du af en eller anden grund ikke kan selv.

Resurs Bank DK (Car)

Står du og mangler en ny bil? Hos Resurs kan du få et billån uden udbetalning of uden pant i bilen. Vi udsteder et købebevis, som du kan benytte hos alle bilforhandlere i Danmark - til både nye og brugte biler.

Nordcredit DK

Nordcredit er en dansk online kreditudbyder, der tilbyder privatpersoner online kredit på op til 20.000 kr. Siden 2017 har NordCredit været en etableret del af det danske marked for forbrugslån. Nordcredit ligger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed. 
 

 

Unilån DK

UniLån tilbyder forbrugslån mellem 20.000-50.000 kr. - Låneprocessen er nem og enkelt, og det meste kan klares med NemID. Du får hurtigt svar på din ansøgning og kan have pengene på din konto allerede næste hverdag. 

Ferratum DK

Ferratum Bank er en del af Multitude og tilbyder fleksibel kredit på op til 25.000 kr.
Ferratum Bank har som mission at skabe brugervenlige bankoplevelser i høj kvalitet for alle.

Leasy DK

L'easy tilbyder lån på op til 150.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed. Låneprocessen er enkel, og du får pengene ind på din konto 1-2 hverdage efter, dit lån er godkendt. Du har altid mulighed for at sætte dine afdrag op eller betale lånet ud, når du vil - uden omkostninger.

TF Bank DK

TF Bank er en internetbaseret nichebank, der tilbyder forbrugslån uden sikkerhed til kunder i Norden og Baltikum. 
Lån op til 50.000 kr. uden sikkerhed med en afbetalingstid på 1 - 6 år.
Renten er individuel og fastsættes i samråd med kreditvurderingen

KreditNU DK

Hos KreditNU kan du låne fra 4.000 – 25.000 kr. Lånet har 0% i månedlig rente, og du betaler kun et etableringsgebyr på 12,61%. Løbetiden er 24 måneder, men du kan altid indfri lånet før tid – uden ekstra omkostninger. Alle lån bliver udbetalt med straksoverførsel, og du har pengene på din konto, når din ansøgning er blevet endelig godkendt.

Facit Bank DK

Facit Bank tilbyder forbrugslån og samlelån uden sikkerhed, lån fra 10.000 – 350.000 kr.

Ved samlelån indfrier de dine eksisterende lån for dig.

AcceptLån DK

AcceptLån er en del af Santander Consumer Bank som er en nordisk bank med mange års erfaring på lånemarkedet,
der sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende
loyalitet fra ansatte til kunder og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

Bank Norwegian DK

Bank Norwegian – en del af av NOBA Bank Group

Bank Norwegian tilbyder fleksible og brugervenlige produkter og finansieringsløsninger som kreditkort, opsparingskonto og forbrugslån. For at gør mødet med banken nemt og smidigt for kunderne, har banken lagt op til, at alt fra ansøgningsprocesser til daglig brug og ændringer på produkterne nemt kan udføres digitalt hjemmefra. Derudover har de et dedikeret team på Kundeservice i hvert enkelt marked, som hjælper både over telefon og e-mails ved behov.

Siden opstarten i Norge i 2007 har Bank Norwegian etableret sig i både resten af Norden og Tyskland og Spanien. I dag har de over 1,5 millioner unikke kunder. Banken er specielt kendt for deres kreditkort, som alene anvendes af mere end 1,2 millioner kunder, og er flere gange blevet kåret til blandt andet det bedste rejsekort.

Som en norsk filial af den svenske bank NOBA Bank Group, er Bank Norwegian underlagt både det norske og svenske finanstilsyn.

Ikano Bank DK

Ikano Bank udspringer af IKEA-familien og bankens grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40'erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978.
Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige, og tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. 

Remember DK

re:member tilbyder forbrugslån på op til 250.000 kr. - re:member er et regstistreret brand under Entercard Group AB, Sverige, som er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover forbrugslån tilbyder re:member også kreditkort og samlelån. 

Resurs Bank DK

Står du og mangler en ny bil? Hos Resurs Bank kan du få et billån uden udbetaling af uden pant i bilen. Vi udsteder et købebevis, som du kan benytte hos alle bilforhandlere i Danmark - til både nye og brugte biler - samt ved privatkøb.