DigiFinans samarbejder med anerkendte banker. Se hvem på denne side !
Nordcredit DK

Nordcredit er en dansk online kreditudbyder, der tilbyder privatpersoner online kredit på op til 20.000 kr. Siden 2017 har NordCredit været en etableret del af det danske marked for forbrugslån. Nordcredit ligger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed. 
 

 

Facit Bank

Facit Bank tilbyder forbrugslån og samlelån uden sikkerhed, lån fra 10.000 – 350.000 kr.

Ved samlelån indfrier de dine eksisterende lån for dig.

AcceptLån DK

AcceptLån er en del af Santander Consumer Bank som er en nordisk bank med mange års erfaring på lånemarkedet,
der sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende
loyalitet fra ansatte til kunder og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

Unilån DK

UniLån tilbyder forbrugslån mellem 20.000-50.000 kr. - Låneprocessen er nem og enkelt, og det meste kan klares med NemID. Du får hurtigt svar på din ansøgning og kan have pengene på din konto allerede næste hverdag. 

Ferratum DK

Ferratum Bank er en del af Multitude og tilbyder fleksibel kredit på op til 25.000 kr.
Ferratum Bank har som mission at skabe brugervenlige bankoplevelser i høj kvalitet for alle.

Express Bank DK

Express Bank har mere end 30 års erfaring og er en af de førende låneudbydere på det danske marked. Express Bank udbyder lån i både Danmark, Norge og Sverige. Express Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. og samlelån på op til 500.000 kr.

KreditNU DK

Hos KreditNU kan du låne fra 4.000 – 25.000 kr. Lånet har 0% i månedlig rente, og du betaler kun et etableringsgebyr på 12,61%. Løbetiden er 24 måneder, men du kan altid indfri lånet før tid – uden ekstra omkostninger. Alle lån bliver udbetalt med straksoverførsel, og du har pengene på din konto, når din ansøgning er blevet endelig godkendt.

TF Bank DK

TF Bank er en internetbaseret nichebank, der tilbyder forbrugslån uden sikkerhed til kunder i Norden og Baltikum. 
Lån op til 50.000 kr. uden sikkerhed med en afbetalingstid på 1 - 6 år.
Renten er individuel og fastsættes i samråd med kreditvurderingen

Cashper DK

Cashper er udbyder af kautionistlån. Cashper ønsker at tilbyde lån til det bredeste spektrum af befolkningen og her hjælper lån med garant/kautionist. En kautionist er en der kender dig og som har tillid til dig. En person der accepterer, at foretage dine månedlige betalinger, hvis du af en eller anden grund ikke kan selv.

Ikano Bank DK

Ikano Bank udspringer af IKEA-familien og bankens grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40'erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978.
Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige, og tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. 

Remember DK

re:member tilbyder forbrugslån på op til 250.000 kr. - re:member er et regstistreret brand under Entercard Group AB, Sverige, som er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover forbrugslån tilbyder re:member også kreditkort og samlelån. 

Resurs Bank DK

Står du og mangler en ny bil? Hos Resurs Bank kan du få et billån uden udbetaling af uden pant i bilen. Vi udsteder et købebevis, som du kan benytte hos alle bilforhandlere i Danmark - til både nye og brugte biler - samt ved privatkøb.

Resurs Bank DK (Car)

Står du og mangler en ny bil? Hos Resurs kan du få et billån uden udbetalning of uden pant i bilen. Vi udsteder et købebevis, som du kan benytte hos alle bilforhandlere i Danmark - til både nye og brugte biler - samt ved privatkøb.

Leasy DK

L'easy tilbyder lån på op til 150.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed. Låneprocessen er enkel, og du får pengene ind på din konto 1-2 hverdage efter, dit lån er godkendt. Du har altid mulighed for at sætte dine afdrag op eller betale lånet ud, når du vil - uden omkostninger.