DigiFinans samarbejder med anerkendte banker. Se hvem på denne side !
Ferratum DK

Ferratum Bank er en del af Multitude og tilbyder fleksibel kredit på op til 25.000 kr.
Ferratum Bank har som mission at skabe brugervenlige bankoplevelser i høj kvalitet for alle.

AcceptLån DK

AcceptLån er en del af Santander Consumer Bank som er en nordisk bank med mange års erfaring på lånemarkedet,
der sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende
loyalitet fra ansatte til kunder og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

Unilån DK

UniLån tilbyder forbrugslån mellem 20.000-50.000 kr. - Låneprocessen er nem og enkelt, og det meste kan klares med NemID. Du får hurtigt svar på din ansøgning og kan have pengene på din konto allerede næste hverdag. 

Fellow Bank DK

Fellow Bank er en internetbaseret bank med nordiske rødder. Fellow Bank tilbyder forbrugslån, der passer til ethvert behov. Hos Fellow Bank er der ingen skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser. De tilbyder lån på mellem 4.000 og 100.000 kr. Du kan til hver en tid tilbagebetale hele lånet uden ekstra omkostninger.

Express Bank DK

Express Bank har mere end 30 års erfaring og er en af de førende låneudbydere på det danske marked. Express Bank udbyder lån i både Danmark, Norge og Sverige. Express Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. og samlelån på op til 500.000 kr.

Leasy DK

L'easy tilbyder lån på op til 150.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed. Låneprocessen er enkel, og du får pengene ind på din konto 1-2 hverdage efter, dit lån er godkendt. Du har altid mulighed for at sætte dine afdrag op eller betale lånet ud, når du vil - uden omkostninger.

Remember DK

re:member tilbyder forbrugslån på op til 250.000 kr. - re:member er et regstistreret brand under Entercard Group AB, Sverige, som er en skandinavisk aktør med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. Udover forbrugslån tilbyder re:member også kreditkort og samlelån. 

Nordcredit DK

Nordcredit er en dansk online kreditudbyder, der tilbyder privatpersoner online kredit på op til 20.000 kr. Siden 2017 har NordCredit været en etableret del af det danske marked for forbrugslån. Nordcredit ligger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed. 
 

 

TF Bank DK

TF Bank er en internetbaseret nichebank, der tilbyder forbrugslån uden sikkerhed til kunder i Norden og Baltikum. 
Lån op til 50.000 kr. uden sikkerhed med en afbetalingstid på 1 - 6 år.
Renten er individuel og fastsættes i samråd med kreditvurderingen

Ikano Bank DK

Ikano Bank udspringer af IKEA-familien og bankens grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40'erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978.
Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige, og tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. 

Resurs Bank DK

Resurs Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. - uden at du behøver stille sikkerhed. Resurskoncernen eksisterer i dag i hele Norden og hjælper dagligt over 5,7 millioner kunder. Låneprocessen er let og effektiv, da Resurs Bank med dit samtykke kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse automatisk via eSKAT. 

Cashper DK

Cashper er udbyder af kautionistlån. Cashper ønsker at tilbyde lån til det bredeste spektrum af befolkningen og her hjælper lån med garant/kautionist. En kautionist er en der kender dig og som har tillid til dig. En person der accepterer, at foretage dine månedlige betalinger, hvis du af en eller anden grund ikke kan selv.