DigiFinans samarbejder med anerkendte banker. Se hvem på denne side !
Modus Finans DK

Modus Finans tilbyder lån på op til 200.000 kr., uden at du skal stille sikkerhed. Låneprocessen er enkel, og du får pengene ind på din konto 1-2 hverdage efter, dit lån er godkendt. Du har altid mulighed for at sætte dine afdrag op eller betale lånet ud, når du vil - uden omkostninger. Når du søger om et lån hos Modus Finans, er det Facit Bank, der låner dig pengene.

Resurs Bank DK

Resurs Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. - uden at du behøver stille sikkerhed. Resurskoncernen eksisterer i dag i hele Norden og hjælper dagligt over 5,7 millioner kunder. Låneprocessen er let og effektiv, da Resurs Bank med dit samtykke kan indhente dine seneste lønsedler og årsopgørelse automatisk via eSKAT. 

Basisbank DK

Basisbank er en danskejet internetbank og har mange års erfaring i at låne penge ud online. Stort set hele låneprocessen er automatiseret, og du behøver ikke at stille sikkerhed for lånet. Hos Basisbank kan du både låne til forbrug eller få et samlelån på op til 500.000 kr.   
 

Fellow Finance DK

Fellow Finances lånetjeneste giver en simpel og brugervenlig online markedsplads, hvor personer der vil have et lån sammenføres med folk, der er i stand til at finansiere det. Både låntagere og långivere bestemmer selv vilkårene, som de er villige til at låne eller låne penge ud til. Der kan lånes op til 100.000.

Lånlet DK

LånLet er låneformidler for Basisbank, en danskejet internetbank med base i København. Låneprocessen er enkelt, da du ved at give samtykke til eSKAT ikke behøver at indsende årsopgørelse eller budgetter. Som oftest har du pengene på kontoen samme dag, du underskriver lånet med NemID. Når du søger om et lån via LånLet, er det Basisbank, der låner dig pengene.

Express Bank DK

Express Bank har mere end 30 års erfaring og er en af de førende låneudbydere på det danske marked. Express Bank udbyder lån i både Danmark, Norge og Sverige. Express Bank tilbyder forbrugslån på op til 300.000 kr. og samlelån på op til 500.000 kr.