Bedste bank | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Find den bedste bank på markedet.

Internettet er noget af en jungle, når man leder efter den bedste bank derude. Men hvad er den bedste bank for dig? Er det kundeservice, flot og overskuelig hjemmeside eller noget helt tredje?

For os er den bedste bank, den med den laveste rente. Er det også det for dig, så skal du fortsætte med at læse. 

DigiFinans arbejder nemlig for at gøre lånemarkedet mere gennemskueligt og sørge for, at alle ved, om de har den lavest mulige rente på deres lån. De gøres ved at sammenligne forskellige anerkendte banker på en men og overskuelige måde.

Du udfylder bare en enkelt ansøgning, så sender DigiFinans den afsted til banker, som derefter vender tilbage med forskellige lånetilbud. Der kan være stor forskel på renter fra bank til bank, så her er det vigtigt, at du pudser brillerne og holder øje med renten og den samlede tilbagebetaling.

Når du har fundet det lån, som passer bedst til dig. Så gør du ind og vælger det blandt tilbuddene, og så skal du bare give adgang til E-skat med NemID, og så finder bankerne ud af, om de kan udbetale lånet til dig.

Så nemt er det at finde den bedste bank på markedet med hjælp fra DigiFinans.