HJÆLP TIL BILLIGT FORBRUGSLÅN | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Hjælp til billigt forbrugslån

Skal du bruge et billigst forbrugslån, så burde starte med at undersøge dine muligheder her på DigiFinans. Men hvorfor skal du starte med DigiFinans, det skal du fordi vi sender din ansøgning afsted til flere banker, som alle kan komme med et billigt forbrugslån.

Du får et overskueligt og enkelt overblik, så du på nemt kan sammenligne det forskellige billige forbrugslån, som du bliver tilbudt. Du skal bare udfylde en eneste ansøgning, og så sender DigiFinans den afsted til flere banker og anerkendte låneudbydere. Kort tid efter vil du modtage tilbud på både sms og mail. Herefter skal du vælge et billigst forbrugslån, som passer dig på bedst mulig måde. Det kan være, at du både kigger efter rente, løbetid og samlet tilbagebetaling, men det kommer helt an på, hvad du har lyst til.

De banker, som DigiFinans samarbejder med, vil på intet tidspunkt i låneprocessen kræve, at du stiller sikkerhed for at modtage et tilbud på et billigt forbrugslån. Du kan låne mellem 25.000 og 400.000 kroner, og du kan låne til lige det, som du går om mangler. Så skal du have et nyt billigt forbrugslån eller skal refinansier de gamle, så skal du starte din ansøgning her på siden.