Aldrig mere dyre bonuslån | DigiFinans.dk

Bonuslån

Vil du gøre dig selv og din økonomi en tjeneste, så skal du undersøge muligheden for at refinansiere dine gamle bonuslån.

Det koster dig ikke noget at undersøge, om din økonomi kan blive meget bedre. Du udfylder bare en ansøgning gennem DigiFinans og tilføjer dine forskellige bonuslån. Digifinans sørger for at sende din ansøgning videre til flere forskellige banker.

Ansøgningen foregår automatisk, og efter kort tid modtager du svar. Når der kommer lånetilbud retur til dig, kan du se dem via et personligt link, og så vælger du det tilbud, som du synes er bedst. På den måde kommer du af med dine gamle bonuslån og har et nyt og bedre lån et sted.

Refinansier op til 500.000 kroner.

Normalt kan bankerne hjælpe med forbrugslån på op til 300.000 kroner, men hvis du skal refinansiere og samle gamle lån et sted, så er det faktisk muligt at låne helt op til 500.000 kroner. Det vil sige, at du har større mulighed for at få alle dine gamle lån med i et samlet lån, så du kun har ét lån, og slipper for renter og gebyrer ved en masse forskellige.

Lav en ansøgning med det samme og find ud af, hvor meget du kan spare