DIGILÅN MED DIGIFINANS. | DigiFinans.dk

Digilån med DigiFinans.

Verden er i konstant forandring. Det hele foregår på internettet, og det er også her, du finder et digilån. Der er ikke længer manuelle processer, hvor du skal ned i banken og se en bankrådgiver i øjnene. Nej, det hører alt sammen fortiden til. Nu foregår det hele digitalt, og derfor kan du nemt få et digilån.

Derfor skal du vælge en lånesammenligner som DigiFinans, da du her nemmest har adgang til et digilån. Med bare en ansøgning, så kan du få tilbud fra flere forskellige banker. DigiFinans sender din ene ansøgning afsted til flere forskellige anerkendte banker, som alle formidler deres lån digitalt, så de skal bare have adgang til E-skat med NemID, når du har valgt det lån, som passer dig bedst.

Skulle du oplever problemer i løbet af ansøgningen, så sidder kundeservice klar til at hjælpe dig. Her kan du vælge, om du vil gøre det helt digitalt med mail eller chat, eller også tage den gode gamle telefon ringe op.

Telefon: 89 88 48 64. Mail: kundeservice@digifinans.dk

Det har altså aldrig været nemmere at få et digilån fra et bredt udvalg af anerkendte banker. Bare undersøg med DigiFinans, hvad din muligheder er.