Nem, sikker og tryg Låneansøgningsprocess gennem DigiFinans. Få tilbud fra flere banker | DigiFinans.dk

Hvad er DigiFinans?

DigiFinans.dk er en tjeneste skræddersyet til dig, som ønsker at låne penge. Hos DigiFinans bliver din ansøgning behandlet af flere banker på samme tid. At flere banker får lov, at afgive et lånetilbud, som passer præcis til dine behov, giver dig mulighed for, kun at vælge det billigste tilbud.

Gennem vores tjeneste får du adgang til et stort udvalg af seriøse lånegivere. Hos DigiFinans kan du låne fra 25.000 kr. og op til 500.000 kr. til at udleve dine drømme. Har du i forvejen dyre lån, kan det også være fordelagtigt for dig, at slå flere lån sammen i et stort lån. Dette kalder vi samlelån eller refinansieringslån. I ansøgningsprocessen skal du blot vælge, at du vil refinansiere et af dine lån. Det kan også være, at du ønsker at låne penge til bil, båd, motorcykel, rejser, bryllup eller en ombygning af din bolig. DigiFinans.dk favner alle tænkelig låneformål.

Det er vigtigt for os hos DigiFinans, at vores brugere føler sig sikre og trygge, ved at benytte vores platform. Efter du har udfyldt dine oplysninger vil du derfor blive logget ind i et sikret univers, hvor dine eventuelle låntilbud præsenteres. Ligeledes vil du modtage loginoplysninger på e-mail og SMS. Læs hvert lånetilbud grundigt igennem inden du accepterer.

Tips til låneprocessen

Hver låneansøgning gennemgåes grundigt af hver bank inden de afgiver tilbud. Baseret på de oplysninger du indtaster hos DigiFinans, foretages en individuel kreditvurdering. For at sikre en god kreditvurdering kan du følge nogle af nedenstående råd:

  • Har du allerede optaget dyre forbrugslån, kan der være penge at spare ved at optage et større lån og ofte billigere lån. Med et større lån kan du betale dine små og dyre lån ud.
  • Gennem DigiFinans er det muligt at søge sammen med en ægtefælle, samboer eller forældre. At tilføje en medansøger til ansøgningen øger kreditvurderingen betragteligt, og kan i alle tider anbefales hvis muligt. Medansøgeren er solidarisk betalingsansvarlig.
  • Ansøgningsformularen skal udfyldes korrekt. Indtast så præcis indkomst som muligt. Har du andre lån skal alle disse ligeledes udfyldes korrekt.
  • Er du selvstændig erhvervsdrivende bør du være forberedt på, at indsende dokumenter, som bekræfter virksomhedens seneste årsregnskab.
  • For en hurtig ansøgningsprocess bør du følge vejledningen i formularen. Lyser et felt rødt betyder det, at du har indtastet ugyldig information eller mangler at indtaste en værdi i feltet. Du kan ikke gå videre til næste trin før alle felter er udfyldt korrekt.