Finansiering til det, du går og drømmer om. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Finansiering

Finansiering til det, du går og drømmer om.

Gør du med drømme om en ny bil, nyt køkken eller noget helt tredje, så kan du gennem DigiFinans nemt og enkelt finde finansiering til drømmen.

Hvordan adskiller DigiFinans sig fra en bank? DigiFinans er ikke bank, men en lånesammenligner. På samme måde som du kan sammenligne flybilletter eller hotelværelser, kan du sammenligne lån. Så leder du efter finansiering til det, du går og mangler, kan det være en god ide at bruge en lånesammenligner i stedet for at kun at undersøge lån hos f.eks. din egen bank.

Med DigiFinans behøver du blot at udfylde en enkelt ansøgning, så bliver den sendt videre til flere forskellige banker, der alle har specialiseret sig i finansiering uden at stille sikkerhed. Det vil sige, at du skal ikke oplyse, hvad pengene skal bruges til, og bankerne skal ikke have garanti ved at tage pant i bil eller bolig.

Du modtager flere forskellige tilbud, og skal derefter bare vælge den finansiering, som du finder bedst. Skulle der ikke være nogle af tilbuddene, som du finder tilfredsstillende, så kan du bare vælge at takke nej. Lånetilbuddene er uforpligtet, og det koster dig ikke noget at undersøge, muligheden for at finansiere dine drømme.