Forbrugslån | Vi finder det bedste tilbud til dig | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Din guide til billige forbrugslån

Står du i den situation, at du er fristet til at optage et billigt forbrugslån? Så har du sikkert allerede opdaget, at lånemarkedet kan være noget af en jungle at finde rundt i. For at hjælpe dig på vej, så du kan optage det billigste og mest fornuftige forbrugslån, har vi skrevet denne artikel.

Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på i forhold til renten på forbrugslån, og få et forslag til, hvordan du kan få en overskuelig oversigt over nogle af de bedste forbrugslån, der findes på markedet lige i øjeblikket.

HVAD ER ET FORBRUGSLÅN?

Et forbrugslån er ikke bundet til noget bestemt, som det eksempelvis er tilfældet med et billån eller et boliglån. Du kan bruge et forbrugslån til lige nøjagtig det, som du ønsker, hvad enten det så er til en ny vaskemaskine eller en uventet høj regning fra din tandlæge.

Som det ligger i navnet, er et forbrugslån møntet til dit personlige forbrug. Og hvad, du så har brug for at låne penge til, er en individuel sag. Til at begynde med vil vi dykke ned i hos hvem, du kan optage de såkaldte forbrugslån.

HVOR KAN DU OPTAGE ET FORBRUGSLÅN?

Du kan både optage et forbrugslån gennem din bank, og du kan også optage et forbrugslån online. Vi vil nu se nærmere på, hvad der er af væsentlige forskelle ved at gå i banken og bede om et forbrugslån i forhold til at takke ja til et af de hurtige lånetilbud fra en online udbyder af forbrugslån.

Banken er et fornuftigt bud på en låneudbyder, når du skal optage et forbrugslån. Den kører med en ansvarlig lånepolitik, og den vil i mange tilfælde være billigere at låne hos end de udbydere, der tilbyder dig forbrugslån online. Ulempen ved at optage et forbrugslån i banken er, at der er meget papirarbejde forbundet med det, og det tager altid en rum tid at optage et banklån. Derudover vil du blive stillet til ansvar for, hvad du har brug for penge til, og det vil altid afstedkomme en masse spørgsmål.

Hvis du derimod optager et lån online, kan det træde i kraft meget hurtigere, og de kriterier, du skal kunne leve op til for at låne penge, er færre og mindre krævende. Du får altså en større frihed her, og det vil typisk være det, du betaler for, når du går til en af de mange online låneudbydere for at optage et forbrugslån.

OVERSIGT OVER TILBUD PÅ FORBRUGSLÅN – HVAD SKAL DU VÆRE SÆRLIGT OPMÆRKSOM PÅ?

Som vi allerede har været inde på, kan du både gå til egen din bank, når du har brug for at optage et forbrugslån, og du kan altså også ty til en af de mange låneudbydere, der findes online. Vi vil her gøre det klart for dig, hvad du skal være opmærksom på, inden du optager et lån til eget forbrug.

Det er nemlig langt fra lige meget, hvilken udbyder du vælger, og det kan komme til at koste dig mange penge på den lange bane, hvis du optager et uhensigtsmæssigt dyrt lån. Vil du gerne være skarp på at få det billigste forbrugslån? Så er der især to parametre, du skal være opmærksom på, inden du skriver under på en låneaftale.

HVAD ER DET SAMLEDE TILBAGEBETALINGSBELØB, OG HVORFOR ER DET VIGTIGT?

Èn ting kan du være sikker på, når du optager et forbrugslån. Det er aldrig gratis at låne penge – det gælder hverken i din bank eller hos hvilken som helst anden låneudbyder online. Forbrugslån koster penge, og du kommer til at betale mere tilbage end det beløb, du låner i første omgang. Det handler derfor om at vælge det billigste forbrugslån, du kan komme i nærheden af.

For at finde frem til det billigste og dermed bedste forbrugslån skal du altid holde et vågent øje med tilbagebetalingsbeløbet. Her kan du se, hvilket beløb du reelt set skal betale tilbage, når du indløser dit lån. Det er lovpligtigt for alle banker og lånefirmaer at oplyse tydeligt om det samlede tilbagebetalingsbeløb i Danmark. Og det er altså et meget vigtigt tal at holde øje med. Du finder selvfølgelig dette tal på tilbudsoversigten i DigiFinans.

HVAD ER ÅOP, OG HVORFOR ER DET VIGTIGT I FORBINDELSE MED FORBRUGSLÅN?

En anden ting, du skal være opmærksom på, er de årlige omkostninger i procent (også kaldet ÅOP). Det lyder måske en anelse kringlet, men sagt med andre ord, dækker begrebet over, hvad der er den samlede årlige pris for det forbrugslån, du skal til at optage.

De forskellige forbrugslån, du kan optage online, kan svinge meget i ÅOP. Du kan både finde et lån, der har en ÅOP på 10 procent, og du kan også finde et, der er meget dyrere, som måske har en ÅOP, der ligger helt oppe på 30 procent. Igen er det altså vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du skriver under på et hvilket som helst lånetilbud.

En vigtig tommelfingerregel er således: Des lavere ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), et forbrugslån har, des billigere og dermed bedre et lån er det.

HVAD VIL DET KOSTE DIG AT LÅNE? BRUG LÅNEBEREGNER TIL FORBRUGSLÅN

Der er rigtig mange, der gerne vil låne dig penge, så du kan optage nye forbrugslån. Og du skal derfor passe på, at du ikke vælger den første og den bedste. Den første behøver nemlig ikke at være den bedste, og er du uheldig, kan du komme til at optage nogle uheldige og meget dyre lån, som ikke ligefrem gavner din økonomiske situation på længere sigt.

Men med den rette omhu og omtanke kan et forbrugslån være en fornuftig måde at få penge mellem hænderne på, men det kræver, at du gør din indledende research ordentligt, og at du er klar over, hvad du skal se efter, når du vælger mellem de forskellige lån, der bliver udbudt på markedet i dag.

HVAD KAN DU BRUGE EN ONLINE LÅNEBEREGNER TIL?

Du kan gøre gratis brug af en beregner til forbrugslån på mange forskellige sider på nettet, og det kan være en god måde at danne dig et overblik over de forskellige lån. Her hos os har du også mulighed for at få beregnet omkostningerne ved et forestående forbrugslån.

BEREGN FORBRUGSLÅN HOS DIGIFINANS OG FÅ ET OVERBLIK OVER, HVAD DET ENKELTE LÅN VIL KOSTE DIG

De fleste beregnere viser både, hvad det vil koste dig pr. måned at optage et lån, samt hvad det vil koste dig i alt at låne det pågældende beløb. Men vil du gerne slippe for selv at skulle gøre alt arbejdet med at sammenligne de lån, du kan optage, og måske få kyndig og personlig vejledning med i processen? – Så kan du trygt lade os om det.

Vi indhenter gerne tilbud fra flere forskellige banker til dig, og så kan du i ro og mag beslutte dig for hvilket lån, der vil være det bedste for dig og din økonomi. Alt, du skal gøre, er at sende os en online ansøgning. Så indhenter vi de bedste tilbud på forbrugslån, der passer netop til dig og dine behov.

HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU INDHENTER TILBUD PÅ FORBRUGSLÅN?

Vær altid opmærksom på, at du optager et lån, som du rent faktisk har råd til at betale tilbage. Når ikke du får din egen bank med din egen bankrådgiver til at vurdere, om du skal have lov til at låne eller ej, er det op til dig selv at vurdere, om du reelt set har råd til at optage et forbrugslån online.

Her er der nemlig ingen restriktioner, og ingen der beder dig stille en garanti for, at du reelt set har råd til at betale det lån, du optager, tilbage. Men det ændrer naturligvis ikke ved det faktum, at du skal betale pengene tilbage. Så det er enormt vigtigt, at du præcist ved, hvad du har med at gøre, når du optager et lån hos en online låneudbyder. I værste fald kan du sætte dig selv i en uhensigtsmæssig situation, som kan være svær at overskue og svær at gennemskue en udvej af. Derfor håber vi naturligvis, at du vil tage de ting, vi fortæller dig her i artiklen med ind i dine overvejelser om at tage et nyt forbrugslån hjem. For det kan bestemt godt lade sig gøre at gøre det på en forsvarlig måde.

RENTE PÅ FORBRUGSLÅN – GÅ GERNE EFTER DEN LAVESTE RENTE PÅ FORBRUGSLÅN

I forbindelse med at optage lån vil du altid skulle betale en vis procentsats i rente. Uanset om du optager et boliglån i banken, eller du optager et forbrugslån online, vil der altid blive tilskrevet renter.

Renter er med andre ord den pris, du skal betale, for at låne penge over en vis periode. Og det er altså et ekstra beløb, der bliver lagt oveni det beløb, du låner. Renterne skal betales tilbage, lige såvel som det beløb, du har lånt, skal betales tilbage. Og du kommer ikke kun til at betale den sum penge, du har lånt, tilbage til låneudbyderne. Renterne skal lægges oveni.

HVAD ER EN GOD RENTE PÅ FORBRUGSLÅN?

Renten på et lån bliver altid angivet som en procentsats. Det skal forstås som, hvor stor en procentdel af det lån, du optager, du skal betale for at låne pengene. Forbrugslån og renter er en historie for sig. Nogle udbydere af lån kører med en acceptabel og fornuftig rente, mens andre kører med noget højere renter. Her er det vigtigt, at du er opmærksom og ved, hvordan du ser forskel på de gode og de dårlige lånetilbud online.

Kigger du dig godt omkring, kan du sagtens finde et forbrugslån med en fornuftig og lav rente. Det korte af det lange er, at du skal gå efter så lav en rente som muligt. Des højere rente, des flere penge vil det koste dig at optage et lån og betale det tilbage igen.

ER DER ANDET END RENTER, DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU OPTAGER ET FORBRUGSLÅN?

Ja, du skal også altid være opmærksom på andre faktorer, der kan gøre et lån dyrt at tage hjem. Det kan eksempelvis være, at et lån ud over selve renterne er forbundet med meget høje gebyrer. Og det kan faktisk gøre selv et lån med en meget lav rente til et relativt dyrt lån for dig. Af den grund bør du sammenligne lån på ÅOP, som inkluderer alle omkostninger ved lånet, herunder også gebyrer.

Derudover er det naturligvis også en god ide, at du kigger efter, hvor lang tid du har til at få betalt af på dit lån. Det er det, der kaldes lånets løbetid. Her er det din egen personlige økonomi, der er afgørende for, hvor lang tid du har brug for for at betale lånet tilbage, så du også får glæde af de penge, du har lånt. Og så er det altid godt at have in mente, at des hurtigere, du kan betale dit lån ud, des bedre. I hvert fald set ud fra et rent økonomisk perspektiv.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL AT SAMMENLIGNE FORBRUGSLÅN OG RENTER HOS DIGIFINANS.DK

Vil du gerne være helt sikker på, at du optager det lån, der er det bedste for dig, og som giver mest mening i forhold til din økonomiske situation? Så er der hjælp at hente hos os hos DigiFinans. Vi går ind og indhenter tilbud fra forskellige banker, og så laver vi en sammenligning af de forskellige forbrugslån ud fra de konkrete muligheder, der er.

For vi er med dig hele vejen, når du skal ud at optage et forbrugslån eller andre typer af gængse privatlån. Og med vores hjælp kan du være helt sikker på, at du ikke kommer til at gå galt i byen, når du skal navigere rundt i de mange muligheder, der er for at optage lån på nettet.

SAMMENLIGN FORSKELLIGE FORBRUGSLÅN OG VÆLG DET RIGTIGE

I din søgen efter at finde et godt og billigt forbrugslån, gør du klogt i at sammenligne de forskellige lån, der er på markedet i dag. Her bør du både tage din bank og de mange online låneudbydere i betragtning. Hvad kan din bank tilbyde dig? Og er det realistisk for dig at få lov at optage et forbrugslån i banken?

Vil banken ikke låne dig flere penge, er det formentlig fordi, at de er af den overbevisning, at du rent faktisk ikke har råd til at afdrage på flere lån, eller at din økonomi simpelthen ikke kan bære det. Men kan du ikke leve uden den vaskemaskine, der lige er gået kaput, eller bliver du bare nødt til at kunne betale din tandlægeregning, inden måneden er omme? Ja, så har du mulighed for at gå andre veje for at komme hurtigt til penge.

Inden du optager et nyt forbrugslån, kan du nemt sammenligne de forskellige lån, der er tilgængelige på markedet. Vi vil nu dykke ned i, hvordan du kan gå frem, når du gerne vil sammenholde de mange forskellige slags forbrugslån, der florerer på nettet.

HVORDAN KAN DU SAMLE FORBRUGSLÅN OG SAMMENHOLDE DEM?

Du kan anvende nogle af de forskellige beregnere, der findes på nettet, og ud fra dem sammenligne de forskellige lån på markedet. Men der findes også en meget nemmere og sikker måde at gøre det på.

Tager du kontakt til os hos DigiFinans, kan vi hjælpe dig med at finde det bedste og det billigste lån. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om lån, og du kan drage nytte af vores ekspertviden, når du får os til at hjælpe dig med at sammenligne lån og indhente lånetilbud.

Med vores hjælp er det ingen sag at optage gode lån, der kan få din økonomi på fode igen. Vi kan også hjælpe dig med at samle dine lån, hvis du i forvejen har optaget lån hos forskellige udbydere. Det kan der være mange penge at spare ved.

Udfyld en låneansøgning allerede i dag. Så går vi i gang med at indhente lånetilbud og finde de bedste lån til dig.

SKAL VI TAGE EN SNAK OM DINE LÅNEMULIGHEDER?

Overvejer du, om du skal tage et forbrugslån? Men er du i tvivl om, hvor mange penge du kan låne, og om det overhovedet er noget for dig og din økonomi? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig hos DigiFinans. Vi har mange års erfaring med lånemarkedet, og vi rådgiver dig gerne om, hvad der vil være den bedste og billigste løsning for dig.

Du kan kontakte os på flere måder. Vil du gerne have et svar med det samme? Så kan du benytte dig af vores kontaktformular på hjemmesiden. Har du det bedst med at kunne mærke og høre, at der er et hjælpsomt menneske i den anden ende? Så kan du ringe os på telefonnummer 89 88 48 64.

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at skrive til os på kundeservice@digifinans.dk. Så vender vi tilbage til dig med et svar så hurtigt som muligt. Vi sidder her for at hjælpe dig – og vi ser frem til at høre fra dig.