Forbrugslån | Vi finder det bedste tilbud til dig | DigiFinans.dk

Står du i den situation, at du er fristet til at optage et billigt forbrugslån? Så har du sikkert allerede opdaget, at lånemarkedet kan være noget af en jungle at finde rundt i.

For at hjælpe dig på vej, så du kan optage det billigste og mest fornuftige forbrugslån, har vi skrevet denne artikel. Læs med og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på i forhold til renten på forbrugslån, og få en oversigt over nogle af de bedste forbrugslån, der findes på markedet.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er ikke bundet til noget bestemt, som det eksempelvis er tilfældet med et billån eller et boliglån. Du kan bruge et forbrugslån til det, du ønsker, hvad enten det så er til en ny vaskemaskine eller en uventet høj tandlægeregning.

Som det ligger i navnet, er et forbrugslån møntet til forbrug. Og hvad, du så har brug for at låne penge til, er en individuel sag. Til at starte med vil vi dykke ned i hos hvem, du kan optage de såkaldte forbrugslån.

Hvor kan du optage et forbrugslån?

Du kan både optage et forbrugslån gennem din bank, og du kan også optage et forbrugslån online. Vi vil nu se nærmere på, hvad der er af forskelle ved at gå i banken og bede om et forbrugslån i forhold til at takke ja til et lånetilbud fra en online låneudbyder.

Banken er et fornuftigt bud, når du skal optage et forbrugslån. De kører med en ansvarlig lånepolitik, og de vil i mange tilfælde være billigere at låne hos end de online udbydere. Ulempen ved at optage et forbrugslån i banken er, at der er meget papirarbejde forbundet med det, og det tager altid en rum tid at optage et banklån. Derudover vil du blive stillet til ansvar for, hvad du har brug for penge til, og det vil altid afstedkomme en masse spørgsmål.

Optager du et lån online, kan det træde i kraft meget hurtigere, og de kriterier, du skal kunne leve op til for at låne penge, er færre og mindre krævende. Du får altså en større frihed her, og det vil typisk være det, du betaler for, når du går til en af de mange online låneudbydere for at optage et forbrugslån.

Forbrugslåns oversigt - hvad skal du være opmærksom på?

Som vi allerede har været inde på, kan du både gå til din bank, når du har brug for at optage et forbrugslån, og du kan altså også ty til en af de mange låneudbydere, der findes online. Vi vil her gøre det klart for dig, hvad du skal være opmærksom på, inden du optager et lån til forbrug.

Det er nemlig langt fra lige meget, hvilken udbyder du vælger, og det kan komme til at koste dig mange penge på den lange bane, hvis du optager et dyrt lån.

Vil du gerne være skarp på at få det billigste forbrugslån? Så er der især to parametre, du skal være opmærksom på, inden du skriver under på en låneaftale.

  • Det samlede tilbagebetalingsbeløb
  • De årlige omkostninger i procent (ÅOP)

Hvad er det samlede tilbagebetalingsbeløb, og hvorfor er det vigtigt?

Èn ting kan du være sikker på, når du optager et forbrugslån. Det er aldrig gratis at låne penge - hverken i din bank eller hos hvilken som helst anden låneudbyder. Forbrugslån koster penge, og du kommer til at betale mere tilbage end det beløb, du låner i første omgang.

Det handler derfor om at vælge det billigste forbrugslån.

For at finde frem til det billigste og dermed bedste forbrugslån skal du altid holde et vågent øje med tilbagebetalingsbeløbet. Her kan du se, hvilket beløb du reelt set skal betale tilbage, når du indløser dit lån.

Det er lovpligtigt for alle banker og lånefirmaer at oplyse om det samlede tilbagebetalingsbeløb. Og det er altså et meget vigtigt tal at holde øje med.

Hvad er ÅOP, og hvorfor er det vigtigt?

En anden ting, du skal være opmærksom på, er de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Det lyder måske en anelse kringlet, men sagt med andre ord, handler det om, hvad der er den samlede årlige pris for det lån, du optager.

De forskellige forbrugslån, du kan optage online, kan svinge meget. Du kan både finde et lån, der har en ÅOP på 10 procent, og du kan også finde et, der er meget dyrere, som ligger på 30 procent. Igen er det altså vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du skriver under på et hvilket som helst lånetilbud.

Des lavere ÅOP, et forbrugslån har, des bedre et lån er det.

Hvad vil det koste dig at låne? Brug låneberegner af forbrugslån

Der er rigtig mange, der gerne vil låne dig penge, så du kan optage nye forbrugslån. Og du skal derfor passe på, at du ikke vælger den første og den bedste.

Den første behøver nemlig ikke at være den bedste, og er du uheldig, kan du komme til at optage nogle uheldige og meget dyre lån, som ikke ligefrem gavner din økonomi.

Med omtanke kan et forbrugslån være en fornuftig måde at få penge mellem hænderne, men det kræver, at du gør din research ordentligt, og at du er klar over, hvad du skal se efter, når du vælger mellem de forskellige lån, der bliver udbudt på markedet.

Hvad kan du bruge en online låneberegner til?

Du kan gøre gratis brug af en forbrugslån beregner på mange forskellige sider på nettet, og det kan være en god måde at danne dig et overblik over de forskellige lån. Beregn forbrugslån hos Digifinans og få et overblik over, hvad det enkelte lån vil koste dig.

De fleste beregnere viser både, hvad det vil koste dig per måned at optage et lån, samt hvad det vil koste dig i alt at låne penge.

Vil du gerne slippe for selv at skulle gøre alt arbejdet med at sammenligne de lån, du kan optage? Så kan du trygt lade os om det. Vi indhenter gerne tilbud fra flere forskellige banker til dig, og så kan du i ro og mag beslutte dig for hvilket lån, der vil være det bedste for dig og din økonomi. Alt, du skal gøre, er at sende os en ansøgning. Så indhenter vi de bedste tilbud til dig.

Hvad skal du være opmærksom på?

Vær altid opmærksom på, at du optager et lån, som du rent faktisk har råd til at betale tilbage. Når ikke du får din bank til at vurdere, om du skal have lov til at låne eller ej, er det op til dig selv at vurdere, om du reelt set har råd til at optage et forbrugslån online.

Her er der nemlig ingen restriktioner, og ingen der beder dig stille en garanti for, at du reelt set har råd til at betale det lån, du optager, tilbage. Men det ændrer ikke ved det faktum, at du skal betale pengene tilbage.

Rente på forbrugslån - gå gerne efter den laveste

I forbindelse med at optage lån vil du altid skulle betale en vis procentsats i rente. Uanset om du optager et boliglån i banken, eller du optager et forbrugslån online, vil der altid blive tilskrevet renter.

Renter er med andre ord den pris, du skal betale, for at låne penge over en vis periode. Og det er altså et ekstra beløb, der bliver lagt oveni det beløb, du låner. Renterne skal betales tilbage, lige såvel som det beløb, du har lånt, skal betales tilbage. Og du kommer ikke kun til at betale den sum penge, du har lånt, tilbage til låneudbyderne. Renterne skal lægges oveni.

Hvad er en god rente på forbrugslån?

Renten på et lån bliver altid angivet som en procentsats. Det skal forstås som, hvor stor en procentdel af det lån, du optager, du skal betale for at låne pengene.

Forbrugslån og renter er en historie for sig. Nogle kører med en acceptabel og fornuftig rente, mens andre kører med meget høje og urimelige renter. Her er det vigtigt, at du er opmærksom. Kigger du dig godt omkring, kan du sagtens finde et forbrugslån med lav rente.

Summa summarum er, at du skal gå efter så lav en rente som muligt. Des højere rente, des flere penge vil det koste dig at optage et lån.

Er der andet end renter, du skal være opmærksom på?

Ja, du skal også altid være opmærksom på andre faktorer, der kan gøre et lån dyrt. Det kan eksempelvis være, at et lån er forbundet med meget høje gebyrer. Og det kan faktisk gøre selv et lån med en meget lav rente til et relativt dyrt lån.

Derudover er det naturligvis også en god ide, at du kigger efter, hvor lang tid du har til at få betalt af på dit lån. Her er det din egen personlige økonomi, der er afgørende for, hvor lang tid du har brug for. Og så er det altid godt at have in mente, at des hurtigere, du kan betale dit lån ud, des bedre.

Få professionel hjælp til at sammenligne lån og renter

Vil du gerne være sikker på, at du optager det lån, der er det bedste for dig, og som giver mest mening i forhold til din økonomi? Så er der hjælp at hente hos os hos DigiFinans. Vi går ind og indhenter tilbud fra forskellige banker, og så laver vi en lånesammenligning derudfra.

Vi er med dig hele vejen, når du skal ud at optage forbrugslån eller andre typer af lån. Og med vores hjælp kan du være helt sikker på, at du ikke kommer til at gå galt i byen.

Sammenlign forbrugslån og vælg det rigtige

I din søgen efter at finde et billigt forbrugslån, gør du klogt i at sammenligne de forskellige lån, der er på markedet. Her bør du både tage din bank og de mange online låneudbydere i betragtning. Hvad kan din bank tilbyde dig? Og er det realistisk for dig at få lov at optage et forbrugslån i banken?

Vil banken ikke låne dig flere penge, er det formentlig fordi, at du rent faktisk ikke har råd til at afdrage på flere lån. Men kan du ikke leve uden den vaskemaskine, der lige er gået kaput, eller bliver du bare nødt til at kunne betale din tandlægeregning, inden måneden er omme? Ja, så har du mulighed for at gå andre veje for at komme hurtigt til penge.

Inden du optager et nyt forbrugslån, kan du nemt sammenligne de forskellige lån, der er tilgængelige på markedet. Vi vil nu dykke ned i, hvordan du kan gå frem, når du gerne vil sammenholde de mange forskellige slags forbrugslån, der florerer på nettet.

Hvordan kan du samle forbrugslån og sammenholde dem?

Du kan anvende nogle af de forskellige beregnere, der findes på nettet, og ud fra dem sammenligne de forskellige lån på markedet. Men der findes også en meget nemmere og sikker måde at gøre det på.

Tager du kontakt til os hos øDigiFinans, kan vi hjælpe dig med at finde det bedste og det billigste lån. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om lån, og du kan drage nytte af vores ekspertviden, når du får os til at hjælpe dig med at sammenligne lån og indhente lånetilbud.

Med vores hjælp er det ingen sag at optage gode lån, der kan få din økonomi på fode igen. Vi kan også hjælpe dig med at samle dine lån, hvis du i forvejen har optaget lån hos forskellige udbydere. Det kan der være mange penge at spare ved.

Udfyld en låneansøgning allerede i dag. Så sætter vi i gang med at indhente lånetilbud og finde de bedste lån til dig.

Skal vi tage en snak om dine lånemuligheder?

Overvejer du, om du skal tage et forbrugslån? Men er du i tvivl om, hvor mange penge du kan låne, og om det overhovedet er noget for dig og din økonomi? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig hos DigiFinans. Vi har mange års erfaring med lånemarkedet, og vi rådgiver dig gerne om, hvad der vil være den bedste og billigste løsning for dig.

Du kan kontakte os på flere måder. Vil du gerne have et svar med det samme? Så kan du benytte dig af vores kontaktformular på hjemmesiden. Har du det bedst med at kunne mærke og høre, at der er et hjælpsomt menneske i den anden ende? Så kan du ringe os på 89 88 48 64.

Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at skrive til os på kundeservice@digifinans.dk. Så vender vi tilbage til dig med et svar så hurtigt som muligt.

Vi sidder her for at hjælpe dig - og vi ser frem til at høre fra dig.

 

Andre artikler du måske synes om: