Kom gammel gæld til livs. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Gæld

Det kan godt lyde dumt at låne penge for at spare penge. Men der kan faktisk være rigtigt mange penge at spare, hvis man undersøger sine muligheder for at refinansiere gammel gæld til en billigere rente.

Uanset om du har et eller flere lån, så kan det godt betale sig at undersøge, om man kan finde et billigere lån end sit nuværende. Den gæld, som du har nu, kan måske blive finansieret til et billigere lån, og det er værd at undersøge – specielt når det er gratis at undersøge.

Du skal bare bruge en lånesammenligner som DigiFinans. De sender din ansøgning afsted til flere forskellige banker, som vender tilbage med lånetilbud til dig. Når du har modtaget alle tilbuddene, kan du let tjekke, om du det kan svare sig at refinansiere din gæld til et billigere lån.

Undersøg nu, om du kan spare penge på din gæld ved at lave en ansøgning. Det er gratis at undersøge, og i sidste ende kan det betyde, at du vil have flere penge til rådighed hver måned.