GODE LÅN ER BILLIGE – OG GODE RÅD ER GRATIS | DigiFinans.dk

Gode lån er billige – og gode råd er gratis

Er det gratis, så er det sikkert for godt til at være sandt. Men det er altså sandt, når vi siger, at vores ansøgningsproces er gratis, samtidig med at vores kundeservice sidder klar med helt gratis lånerådgivning, når du skal vælge mellem flere gode lån.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, når du skal tage et lån, så kontakt DigiFinans på enten mail eller telefon: kundeservice@digifinans.dk eller 89 88 48 64. Her sidder vores rådgivere klar til at give en hjælpende hånd, hvis du har søgt om at modtage flere gode lån. Måske er du i tvivl om renten, løbetiden eller noget helt tredje, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hvad er gode lån?

Hos DigiFinans sender vi helt gratis din ansøgning ud til flere anerkendte banker, som så vender tilbage med til tilbud, hvorefter du skal vurdere om det er gode lån for dig. Skulle du have problemer med at se igennem de forskellige tilbud, så skriver DigiFinans, hvilket lån de anbefaler til lige præcis dig. Men de også velkommen til at ringe eller skrive.

Det kan være meget individuelt hvad gode lån. For nogle er det løbetiden, som er alt afgørende, mens andre ved præcis, hvad de kan betale om måneden, og så handler det om at finde det beløb til tilbagebetaling, der passer den enkelt helt perfekt.