VÆLG ET HURTIGT LÅN | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Vælg et hurtigt lån

Vil du gerne have pengene på din konto hurtigt, så kan det være en fordel for dig at gøre det hele digitalt. Du skal altså ikke ned i banken for at få et hurtigt lån. Det hele bliver ordnet på enten mobilen eller computeren. Det eneste, du skal have, er en internetforbindelse.

Med bare en ansøgning, så sender DigiFinans den afsted til et bred udvalg at anerkendte banker, som kan give dig et hurtigt lån. Det vil sige så snart, du har underskrevet lånepapirerne, så går overførsel af pengene i gang med at blive sendt til din konto.

Slut med ”de gode, gamle dage”

Det er en ny bank-virkelighed, som vi lever i i dag. Det er ikke længere en flere ugers proces, hvis man gerne vil have et hurtigt lån. På ganske få dage, så kan du have pengene på din konto, og du skal ikke ned og sidde og se en bankrådgiver i øjnene, før pengene kan blive overført til din konto.

Glemt alt om de traditionelle banker, og hvad der ellers følger med, når man skal tage et lån hos dem. Hvis du gerne vil have et lån, hvor det gerne må gå lidt hurtigt, så velkommen til den digitale-tidsalder, hvor det hele foregår online. Her behøver du ikke sætte dit hus eller bil i pant bare fordi, du gerne vil have nogle penge på din konto lidt hurtigt.