Kassekredit eller lån | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Kassekredit eller lån.

Der findes rigtigt mange forskellige måder at kigge på lån op, og en måde at låne penge på er ved at få en kassekredit. Men hvad er fordele og ulemperne ved en kassekredit kontra et lån.

En kassekredit er penge som banken stiller til rådighed for dig. Det vil sige, at så længe pengene bare står til rådighed, så koster det dig måske ikke noget at have denne kredit, men så snart du bruger nogle af pengene, så kommer der renter på, og disse renter kan så blive lagt oveni din kredit, hvis du ikke betaler af på kassekreditten – eller har brugt maksimalt af kreditten.

Et lån skal du betale af på med det samme. Hvilket du først skal, når du bruger pengene på en kassekredit. Det gode ved at lån er faktisk, at du rent faktisk betaler af, så du ikke risikere, at din kassekredit pludselig er løbet løbsk med renters rente og ingen betalinger.

Så for rigtigt mange kan det godt betale sig at få et lån i stedet for en kassekredit. Vil du gerne vide, hvor du kan få det billigste lån, så skal du bruge en lånesammenligner som DigiFinans. Her kan du helt gratis undersøge din lånemuligheder, og på den måde finde lige det lån, som du går og mangler.