KONTANTLÅN LIGE TIL DIN KONTO. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Kontantlån lige til din konto.

På DigiFinans hjælper vi dig med at få et kontantlån direkte til dig konto. Du skal bare udfylde en enkelt låneansøgning, så sørger vi for resten. Vi kontakter flere forskellige anerkendte banker, som alle kan hjælpe dig med et kontantlån på op til 300.000 kroner, hvis det er til rent forbrug eller 400.000 kroner, hvis det er til refinansiering af gamle lån.

Bankerne vender tilbage med lånetilbud til dig, og du vælger det kontantlån, som passer bedst til dig og din behov. Skulle du få brug for hjælp til at vælge et af de forskellige kontantlån, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på: 89 88 48 64

Hvornår har jeg pengene ?

Når du vælger et lån fra en af de banker, som DigiFinans samarbejder med, så går der ikke længe fra du har valgt det kontantlån, som passer dig bedst, til pengene er på din konto. Du skal nemlig ikke først stille pant i din bil eller bolig for at få lånet. Alle lånetilbuddene er til rent forbrug, så du kontanterne på din konto til fri afbenyttelse ganske hurtigt efter du har valgt et kontantlån.