FÅ EN BEDRE KREDIT | DigiFinans.dk

Få en bedre kredit.

Leder du efter et lån, så du kan få en bedre kredit, så er du landet på den helt rigtige side. For DigiFinans er ikke en bank, vi er en lånesammenligner. Det er derfor i vores interesse at finde den billigste kredit til dig, så du får et lån, som du er 100% tilfreds med. Det bedste er, at det hele er gratis, så du kan altså undersøge lånetilbud fra et bredt udvalg af banker, og vælge den kredit, som passer dig bedst.

Det er så simpelt, at du bare udfylde en eneste ansøgning, så sender DigiFinans den til flere banker, som derefter vender tilbage med lånetilbud. Du vælger det lånetilbud, som, du mener, er det bedste for dig.

Den bedste kredit på markedet

På samme måde som du kigger efter flybilletter og hotelværelser for at finde den billigste pris, så undersøger du ikke hvert enkelt hotels pris på værelset. Her går du på nettet og undersøger via en sammenligningsportal, hvad der bedst kan betale sig.

Det kan nu også lade sig gøre, når du vil finde den bedste kredit. DigiFinans sammenligner lånetilbud fra flere forskellige banker, og det er helt gratis for dig at bruge denne service, og det er uanset om du tager lånetilbuddet om en kredit eller ej.