KREDIT LÅN DIREKTE TIL DIG. | DigiFinans.dk

Kredit lån direkte til dig.

De fleste vil gerne have, at når de endelig har besluttet sig for at tage et kredit lån, at så kommer pengene på deres konto hurtigst muligt. Heldigvis er det tilfældet, hvis du vælger et kredit lån fra en af anerkendte banker, som DigiFinans samarbejder med.

DigiFinans skal kun bruge en enkelt ansøgning fra dig, så sender vi din ansøgning afsted til flere forskellige anerkendte banker, som alle kan tilbyde dig kredit lån med attraktiv rente og løbetid.

Ingen af de banker, som DigiFinans samarbejder med, kræver pant i bil eller bolig. Det gør også, at processen fra at ansøge om et kredit lån til pengene står på din konto går ganske hurtigt.

Hjælp lige ved hånden

Skulle du have brug for hjælp enten i ansøgningsprocessen, eller når du skal vælge det endelige kredit lån, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, og der findes ingen dumme spørgsmål, når det kommer til lån. For vi ved godt, at det kan være svært at finde det rigtige kredit lån, som passer perfekt til dig.

Du kan kontakte vores kundeservice på: 89 88 48 64