DigiFinans – hvis du mangler kredit nu | DigiFinans.dk

DigiFinans – hvis du mangler kredit nu

Når man står og skal bruge penge, så er det ikke altid, at man ved det i god tid. Derfor kan der været et behov for at få en kredit nu med det samme.

Uanset om beløbet er på 25.000 eller 300.000 kroner, så er det rart at have sin kredit nu her på kontoen, og ikke gå og vente på at pengene kommer.

En af grundene til, at det kan tage lang tid at få sine penge, er, at nogle banker vil have, at du skal stille din ejendom som sikkerhed. Det vil sige, at din bil eller bolig kan blive taget af banken, hvis du ikke kan betale.

Dette er ikke tilfældet med de banker, som DigiFinans samarbejder med. Det er alle banker, der ikke skal have sikkerhed i nogen som helst form, hvilker er til din fordel, hvis du gerne vil have kredit nu her, og ikke vente på ejerpantebrev, tinglysning og meget mere.

Når du har valgt det lånetilbud, som du bedst kan lide, så kommer pengene til din konto efter ganske kort tid. Det er en klar fordel for dem, som ikke kan vente længere tid med at have pengene, men bliver nødt til at betale med det samme.