Slip for dyre kviklån | DigiFinans.dk

Slip for dyre kviklån

Er du først endt i fælden med mange kviklån til høje renter, er det på tide at få dem refinansieret til et samlet lån til en lavere rente.

Det har aldrig kunnet betale sig at have mange kviklån. I længden er det dyrt med forskellige gebyrer, rentesatser og opkrævninger, som man til sidst mister overblikket over. Heldigvis findes der nu mulighed for at samle dem ét sted, og der er ofte mange penge at spare.

Gennem DigiFinans kan du samle dine kviklån for op til 500.000 kroner. Hos DigiFinans laver du bare én ansøgning, så sender de ansøgningen afsted til et bredt udvalg af anerkendte banker. Du modtager hurtigt svar, og herefter vælger du blot det lån, der passer dig bedst.

Selve ansøgningen er enkel. På sidste side lister du dine nuværende lån, og markerer hvilke, du ønsker at indfri og samle til et lån.

Det er vigtigt, at ansøgningen er så nøjagtigt som muligt. Heldigvis kan du let tjekke dine oplysninger på skat.dk og se, hvor meget du skylder på dine forskellige kviklån. Og hvis du får brug for hjælp til ansøgningen, sidder Digifinans’ rådgivere klar ved telefonen. Det er bare at give kundeservice et kald på tlf: 89 88 48 64