LÅN PENGE MED HJÆLP FRA DIGIFINANS | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån penge med hjælp fra DigiFinans

Det har aldrig været nemmere at finde et godt lån. Med DigiFinans ved hånden, så er du i trygge hænder. Du skal udfylde en ansøgning, så sørger DigiFinans for resten af processen frem til du skal vælge det lån, som passer dig bedst.

DigiFinans sender din ene ansøgning afsted til et bredt udvalgt af anerkendte banker. Disse banker vender så tilbage med lånetilbud. Du skal altså bare vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig. Herefter skal de oplysninger, som du har indtastet i ansøgningen lige bekræftes hos E-skat, hvor du bare skal logge ind med dit NemID. Det kan altså ikke være nemmere at få et lån.

Der er altså ingen snak med bankrådgivere eller møder i banken. Det hele foregår digitalt, og du kommer til at modtage alt kommunikation på mail og sms, så du ved præcis, hvor du er i processen.

Skulle der mod forventning være problemer, så er du altid velkommen til at tage kontakt til enten DigiFinans eller den bank, som du har valgt at tage lånet fra.

Lån penge til lige det, som du går og mangler. Der er ingen spørgsmål fra banken eller DigiFinans, og alle lånetilbuddene er uden pant, så du skal ikke stille sikkerhed i noget som helst for at få et lån, som passer præcis til dig.