LÅN 300.000 TIL RENT FORBRUG | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån 300.000 til rent forbrug

Går du med drømmen og det nye køkken, den nye bil eller noget helt tredje, så kan DigiFinans hjælpe dig med at finde de bedste lånetilbud på markedet.

Du behøver ikke kontakte hver enkelt bank individuelt for at finde ud af, om de kan lån 300.000 kroner til dig. Du kan nøjes med at lave en eneste ansøgning her på siden, og så sender DigiFinans den afsted til flere forskellige banker.

Låneansøgningen bliver sendt til et bredt udvalg af anerkendte banker, som alle kan komme med lånetilbud på 300.000 kroner, uden at du skal stille sikkerhed i din bil eller bolig.

Når du gerne vil lån 300.000, så kommer tilbuddene retur fra bankerne, og så sender vi dig en sms og mail, og sørger for, at du hele tiden er up to date med processen, og hvilke banker, som tilbyder dig hvilke lån. Nu er det bare op til dig at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

Herefter skal du bare give adgang til E-skat med NemID, og hvis oplysningerne eller stemmer overens, så sørger banken for, at du har de 300.000 kroner på din konto hurtigst muligt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at de oplysninger, som du taster ind i ansøgningen, er rigtige, for ellers kan bankerne ikke komme med et ordentligt tilbud til dig, og i sidste ende så risikerer du at blive afvist.