LÅN 350.000 OG REFINANSIER | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån 350.000 og refinansier

Har du flere lån liggende fra gamle dage, så er det ved at være på tide, om du ikke kan samle disse lån og få den refinansieret til et nyt og billigere lån.

Stort set alle danskere har på et eller andet tidspunkt taget et forbrugslån, og nogle har taget flere forskellige lån. Er du en af de danskere, som har flere lån, så skal du undersøge dine muligheder for at samle lånene, så du har bare et lån.

Så du vil gerne lån 350.000, og det har aldrig været nemmere at samle de gamle lån, og samtidig få tilbud fra flere forskellige banker. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en ansøgning på 350.000 hos DigiFinans, hvor du markeret, at du gerne vil samle dine gamle lån.

DigiFinans laver herefter alt arbejdet, og det bedste ved det hele er, at det er gratis. DigiFinans sender din ansøgning på 350.000 kroner afsted til flere forskellige anerkendte banker, som herefter kommer tilbage med tilbud til dig. Du skal bare vælge det tilbud, som passer bedst til dig. Skulle der mod forventning ikke være et af tilbuddene, som du kan lide, så takker du bare nej tak, og det har stadig ikke koster dig en krone. Nemmere kan det da ikke være at lån 350.000.