Lån med nem id | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Find et lån med nem id

Det har aldrig været nemmere at låne penge, end det er lige nu. Du kan faktisk bare lån med nem id, hvis du ellers kender dine normale oplysninger, som kan være nuværende lån og andre udgifter.

I gamle dage skulle man ned i banken. Du skulle udfylde en masse papirer, og når papirerne var udfyldt, så kunne du håbe på, at få det rigtige godkendt stempel, og hvis ikke så må man videre til den næste bank.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Nu kan du lave det hele online, og lån med nem id. For du udfylder bare en låneansøgning på DigiFinans. Herefter bliver denne ene ansøgning sendt afsted til et bredt udvalg af anerkendte banker, som vender tilbage med lånetilbud.

Nu skal du så vælge, om du vil gå videre med en af tilbuddene, og det er gratis, uanset om du er interesseret i tilbuddet eller ej.

Har du fundet et tilbud, som du godt kan lide, så vælger du tilbuddet, og så kan du lån med nem id. For du skal bare gå videre med nem id og give adgang til E-skat. Stemmer de overens med dine oplysninger, som du har skrevet i ansøgningen, så burde det ikke været noget problem at få overført pengene til din konto.