Lån med pant i hus. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån med pant i hus.

Er din lejlighed, hus eller bil eller belånt, så du ikke kan tage pant i nogle af delene, men du stadig har brugt for penge nu og her, så skal du ikke frygte. Det er stadig muligt. Der findes nemlig flere forskellige banker, som har specialiseret sig i at lave usikrede lån. Det er lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed i din ejendom. Så det er intet problem et få lån med pant i hus, som eller kan være en udfordring for nogle, hvis de er overbelånt eller insolvent.

DigiFinans samarbejder med flere forskellige anerkendte banker, der alle kan hjælpe med at komme med flere forskellige lånetilbud. DigiFinans er en lånesammenligner, som giver dig et nemt og overskueligt billede af lånemarkedet. Ud fra bare en ansøgning, så sikrer du dig, at flere banker bliver spurgt, og derefter kan du sidde med en hel liste af lånetilbud, hvor du bare skal vælge det tilbud, du bedst kan lide.

Så selvom du har stillet sikkerhed tidligere i din ejendom, så kan du altså godt få et lån med pant i hus allerede.