Lån penge til dit tandlægebesøg | DigiFinans.dk

Lån til tandlægebehandling

Står du med akut brug for penge til en tandlægebehandling eller anden sundhedsbehandling kan DigiFinans hjælpe. Processen er som følger og kan klares på få minutter ...

  1. Du ansøger på denne side
  2. Bankerne afgiver tilbud indenfor få minutter
  3. Du vælger et tilbud, der passer din økonomi
  4. Pengene udbetales til din konto
  5. Du betaler den klinik, der har lavet din behandling

Sunde tænder er en investering

Selvom man er grundig med tandbørstningen, kan det hænde, at der opstår huller eller andre skader, som kræver et besøg hos tandlægen. Når dette sker, er det ofte akut og kan ikke vente uger eller måneder, til der er penge på kontoen igen.

Har du ikke lige pengene til den behandling, som dine tænder kræver, kan vi hos DigiFinans hjælper dig med at indhente låntilbud fra flere banker. Søg om lån til behandlinger helt ned til 5.000 kr. og se, hvilken bank der kan tilbyde dig den billigste rente. Ved du ikke allerede, hvad din behandling koster, anbefaler vi, du kontakter din tandlæge og forhører dig om et overslag, inden du søger om et lån.

Læs detaljerne grundigt

Det er sjældent planlagt at låne penge til en sundhedsbehandling f.eks. tandlægen. Når det akutte behov for penge opstår, er det vigtigt at holde hovedet koldt. Selvom det er vigtigt at få tandpinen ordnet, er det også vigtigt ikke at gældsætte sig for mere, end man har råd til. Når du har ansøgt om et lån hos DigiFinans, bliver du præsenteret for dine lånemuligheder.

Læs detaljerne igennem og overvej grundigt, om du har råd til at betale omkostninger forbundet med lånet. Overvej også, og kig evt. i dit budget, om du har råd til at betale den månedlige ydelse, som lånet kræver. Hvis du ønsker at nedbringe de månedlige omkostninger, kan du ansøge om en længere løbetid.

Din krop skal i topform

For de fleste er det vigtigt at kroppen fungerer optimalt, og sundheden er i orden. Somme tider kan der dog opstå et behov for at modtage professionel sundhedsbehandling. Nogle behandlinger er ikke dækket af det offentlige og kræver derfor, at du selv betaler.

Har du ikke penge til at modtage den nødvendige behandling, kan du søge om et lån ved at udfylde ovenstående ansøgningsskema. Baseret på dine økonomiske oplysninger indhenter DigiFinans tilbud fra landets mest anerkendte banker. Når du kan sammenlige dine lånetilbud på en overskuelige måde, tror vi på, at du kan træffe de bedste og mest rationelle beslutninger, hvad angår din økonomi.