Lån penge uden kreditvurdering | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån penge uden kreditvurdering kan være svært.

Der finder mange måder at låne penge på, og nogle vil gerne lån penge uden kreditvurdering. Men det kan godt være rigtig svært, som dagens Danmark ser ud.

De fleste banker er ikke meget for at lån penge uden kreditvurdering, men der findes faktisk nogle, som gerne vil gøre det.

Når du udfylder en ansøgning hos DigiFinans, så sender vi din afsted til flere forskellige banker, og nogle af disse banker er faktisk ikke interesseret i din kreditvurdering, da de ikke har noget imod at lave kautionistlån.

Det vil sige, at du får et lånetilbud. Men for at få pengene på din konto, så skal du finde en person, som vil være kautionist for dig. Det kan være svært for nogle personer at finde en kautionist, mens andre har nemmere ved det. Så det er altså muligt at lån penge uden kreditvurdering af dig som enkelt person, da det er en anden person, som altså kautionerer for dig.