Lån penge uden sikkerhed. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån penge uden sikkerhed.

Hvis man kigger overordnet på det, så kan man sige, at der findes to slags lån. Der findes de sikrede lån, og der findes de usikrede lån. Det sikrede lån er det lån, hvor bankerne skal have sikkerhed i noget af din ejendom, om det er bil eller bolig. Det er deres garanti for, at hvis du ikke betaler, så kan de altid sælge din bil eller bolig, og derved stadig være sikret deres penge.

Det er ikke alle, der har mulighed for at stille sikker, og derfor gerne vil lån penge uden sikkerhed.

Det er en anden type lån, da bankerne derved ikke er garanteret at få deres penge tilbage. De lån er som oftest med lavere beløb end de andre sikrede lån, men kan dog stadig komme op og låne hele 500.000 kroner.

Når man kigger på lån uden sikkerhed, er de også en smule dyrere end de sikrede lån, da bankerne har større risiko ved at give lånet, men det er på ingen måder umuligt at lån penge uden sikkerhed. DigiFinans har hjulpet mange tusind danskere med at finde det billigste usikrede lån på markedet, da de kun samarbejder med banker, som stiller usikrede lån til rådighed for kunderne.