Vil du gerne lån penge uden afslag? | DigiFinans.dk

Vil du gerne lån penge uden afslag?

På nuværende tidspunkt er der ikke garanti for, at bankerne vil låne en penge, da de præmisser, som bankerne stiller op for at udstede et lån, hele tiden ændrer sig.

Derfor er det vigtigt at vide, at selvom man har fået et afslag en gang, så er det ikke sikkert, at man får det næste gang. Det er dog vores anbefaling, at du minimum venter 30 dage, fra du har søgt til du prøver igen. Der er altså ingen garanti for at lån penge uden afslag, men der er en god mulighed for at låne penge, hvis du overholder dine nuværende betalinger, og ikke lader dig slå ud af et enkelt afslag.

Det er også derfor, det er en god ide at bruge en lånesammenligner som DigiFinans. For i stedet for at prøve hver enkelt bank flere gange, så kan du gennem DigiFinans nøjes med at lave en ansøgning, og derved være i kontakt med flere banker på en gang.

En god ide, hvis man vil lån penge uden afslag, er at betale sine nuværende lån til tiden. Du skal også være sikker på, at du ikke står i RKI, og hvis man har mulighed for det, så er det en fordel at være to på lånet.

Det er altid en god ide at have styr på betalingerne, og bankerne kan rigtigt gode lide, hvis man er to på et lån, da de på den måde har dobbelt sikkerhed for, at betalingen bliver overholdt.