Lån uden renter findes ikke. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lån uden renter findes ikke.

Det koster penge at låne penge, og sådan er det bare. Der findes ikke et lån uden. Det kan godt være, at du har købt et par solbriller eller andet en gang, og har fået lånet uden renter, men så har der sikkert være oprettelsesgebyr eller andet, som skulle betales for at få lov til at låne et i forvejen lavt beløb. Derfor er den procentmæssige stigning ret høj på lånebeløbet, hvis man ser på det, på den måde.

Lån uden renter finder du ikke her på DigiFinans. Til gengæld finder du lån, som er de billigste på markedet, for vi lader de forskellige banker kæmpe om at få dig som kunde. Du skal naturligvis vælge det lånetilbud, som er billigste for dig, og det gør du nemmest ved at bruge en lånesammenligner som DigiFinans.

Her får du flere lånetilbud samlet et sted, og så er det ellers bare op til dig at vælge det tilbud med den laveste rente. Der er altså ikke en bank, som kan tilbyde et lån uden renter, men der er masser af fornuftige tilbud, som du bare skal vælge imellem. Det er gratis, og koster ikke dig noget, uanset om du vælger et af tilbuddene eller ej.