GODE LÅN UDEN SIKKERHED. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Gode lån uden sikkerhed.

Nogle banker vil ikke låne ud, uden de tager pant i enten bil eller bolig, men sådan er det ikke med de banker, som DigiFinans samarbejder med. Her kræver ingen af bankerne pant, så du kan altså få lån uden sikkerhed i fx lejlighed.

DigiFinans kontakter flere forskellige banker, når du har udfyldt en enkelt ansøgning. Bankerne vurderer dig individuelt, men for at låne med hos dem, så behøver du ikke still værdier i pant. Du kan altså få lån uden sikkerhed.

Det er rigtigt godt for personer, som ikke nødvendigvis har den helt store sum penge bundet op i enten bil eller bolig. De kan stadig låne op til 300.000 kroner uden at stille sikkerhed.

To forskellige slags lån

Lidt groft sagt så kan man sige, at der findes to slags lån: Lån med sikkerhed og lån uden sikkerhed.

Lån med sikkerhed, så har bankerne pant i dine ejendele, hvis du ikke kan betale. Det kan være med til at gøre lånetilbuddene noget billigere, mens lån uden sikkerhed kan være en smule dyrere samlet, da bankerne ikke på samme måde er garanteret at få deres penge retur, hvis du ikke kan betale.