EN LÅNEANSØGNING – TILBUD FRA FLERE BANKER | DigiFinans.dk

En låneansøgning – tilbud fra flere banker

Man skulle næsten ikke tro, at det kunne lade sig gøre. Men med DigiFinans behøver du kun udfylde en låneansøgning, og så sender vi låneansøgningen ud til et bredt udvalg af anerkendte banker. De behandler låneansøgning, og sender den retur til os – forhåbentligt med et rigtigt godt tilbud til dig.

Det kræver selvfølgelig, at du har nogle forskellige informationer klar til låneansøgningen, men ellers er det super simpelt, og i stedet for at sende låneansøgning afsted til bankerne individuelt, så kan du med DigiFinans få den sendt ud til flere forskellige banker. På den måde slipper du for at lave det samme arbejde på flere forskellige bankhjemmesiden, men du kan lave det hele på en gang – et sted.

Digital låneansøgning

Det hele kommer til at foregå online. Du skal altså ikke ned i banken. Med en digital låneansøgning, så sørger vi for at orientere dig om processen hele vejen igennem.

Når vi sender en låneansøgning ind til bankerne, så ved bankerne også, at vi sender den til andre banker. På den måde sikrer vi os, at du får det bedste tilbud på markedet. Din låneansøgning gennem os bliver på den måde sikret, at bankerne ved, at der er konkurrence om en kunde som dig. Det er med til at presse priserne, og bankerne bliver nødt til at give din låneansøgning ekstra opmærksomhed, så de kan give dig et tilbud, som gerne skulle være bedre end de andre bankers.