En låneberegner du kan stole på | DigiFinans.dk

En låneberegner du kan stole på

Hvad er en låneberegner værd, hvis den ikke kan give det rigtige resultat? Man kan beregne, omregne og kigge på tallene en gang til, men det er ingenting værd, hvis man ikke ved, hvad man reelt kommer til at stå med af løbetid og renter.

Den eneste rigtige måde at finde ud af, hvad man kan låne til er ved at lave en ansøgning. Hos DigiFinans er det heldigvis gratis at lave en ansøgning, og når de forskellige tilbud ligger klar til dig, så er det også helt gratis at takke nej. Så der er ingen grund til at sidde og regne så meget på nogle tal, når du helt gratis kan få de helt rigtige tal på bordet – uden at det har kostet dig en krone. Derfor glem at bruge en låneberegner og få i stedet at vide, hvad du kan låne til af renter og løbetid.

Med bare en ansøgning, så sørger DigiFinans for at sende den til et bredt udvalg af anerkendte banker, som alle kigger ansøgningen igennem, og derefter kommer med et tilbud. Og dette tilbud kan både være bedre eller dårligere end den låneberegner, du måske har brugt tidligere. Til gengæld er de 100% reelle.