VI HAR SAMLET FLERE GODE LÅNESTEDER | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Vi har samlet flere gode lånesteder.

Der findes ikke noget mere irriterende, end at lave det samme arbejde to gange. DigiFinans har samlet flere gode lånesteder til dig, så du ikke behøver gøre alt arbejdet igen – og igen. For du skal netop lave det samme arbejde igen og igen, hvis du går til hver bank individuelt. Derfor har DigiFinans specialiseret sig i at sammenligne lån fra flere forskellige banker og lånesteder.

Så i stedet for at du skal lave alt arbejder flere gange, så gør DigiFinans alt det hårde. Du skal bare udfylde en enkelt ansøgning, så sørger DigiFinans for resten af processen. De enkelte lånesteder bliver kontaktet, og vender tilbage med lånetilbud til dig.

Så skal du bare vælge det lånetilbud, som passer bedst til dig. Er du nervøs for, hvad der er for nogle steder, som kommer med lån til dig, så skal du bestemt ikke være nervøs. DigiFinans samarbejder kun med anerkendte banker, som vi ved har et godt ry, og som vil kunderne det bedste.

DigiFinans sidder også klar til at hjælpe dig, når du sidder med rækken af lånesteder, som vil tilbyde dig et lån. Skulle du være i tvivl om ÅOP eller andre termer, så vil vi meget gerne hjælpe dig til at tage det bedste lån. Du kan kontakte os på mail eller telefon: Telefon: 89 88 48 64. Mail: kundeservice@digifinans.dk