LÅNETILBUD FRA FLERE BANKER | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Lånetilbud fra flere banker

Noget af det vigtigste, når man er på udkik efter et lån, er, at man ikke tager det første og det bedste. Det kan sjældent betale sig bare at sige ja med det samme, og så ellers krydse fingre for, at man har fået det bedste lånetilbud på markedet.

Derfor skal du indhente lånetilbud fra flere forskellige banker, og derefter sammenligne de forskellige tilbud for at finde ud af, hvilket lån som passer bedste til dig.

Tidligere var det en lang og bøvlet proces, hvor du skulle i kontakt med hver enkelt bank individuelt for at indhente lånetilbud, men sådan er det ikke længere. Nu kan du med DigiFinans få lånetilbud fra flere forskellige banker efter bare at have udfyldt en enkelt ansøgning. DigiFinans sender herefter denne ene ansøgning afsted til et bredt udvalg af anerkendte banker. Herefter sender de lånetilbud retur, og du skal bare vælge det tilbud, som passer dig bedst.

Som om det ikke er godt nok. Det koster dig ikke noget overhovedet. Uanset om du vælger at tage imod et tilbud eller ej, så kommer du ikke til at tage pungen op af lommer. DigiFinans er en gratis service, som arbejder på at gøre lånemarkedet mere gennemskueligt, så alle kan få gode lånetilbud.