SØG LÅN ONLINE | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Søg lån online

Det hører fortiden til at gå ned i banken for at søge om et lån. I dagens Danmark så søger man om lån online. Du behøver ikke booke et møde med din bankrådgiver, som lige skal høre om alt muligt, som ikke kommer vedkommende ved.

Du kan lave et lån online utroligt nemt. Med DigiFinans udfylder du bare en ansøgning, så sender vi din ansøgning afsted online til et bredt udvalgt af anerkendte banker, som derefter konkurrerer om at give dig det bedste tilbud.

Når du har udfyldt din ansøgning om et lån online, så kan der gå ganske få dage, fra du har sendt den færdige ansøgning, til du har pengene på din konto. Det hele foregår online, så det eneste du behøver er en mobiltelefon eller computer med internetadgang.

Det har aldrig været nemmere.

At få et lån online har aldrig været nemmere. Når du har udfyldt låneansøgning på DigiFinans, så foregår det hele digitalt. Du skal altså ikke ned i banken, og forhåbentligt kommer der slet ikke til at være den helt store kontakt med banken, hvis bare det hele kører lige igennem med NemID og e-skat.

Skulle bankerne mangle nogle papirer fra dig, så findes de også online, så du skal ikke finde gamle mapper frem fra hylderne. Det hele skulle gerne køre så nemt og automatisk som muligt, og i sidste ende har dit lån online ført til penge på kontoen uden en fysisk underskrift.