Nej tak til pantebrevslån. | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Pantebrevslån

Når man tager et pantebrevslån, så skal man stille sikkerhed i den bolig, som man ønsker at finansiere lånet. Men du kan også vælge et lån, hvor du ikke behøver stille sikkerhed. Lyder det

som noget for dig, så skal du bare læse videre.

DigiFinans har hjulpet tusindvis af danskere med at finde det bedst usikrede lån på markedet. Ved at sammenligne flere forskellige anerkendte banker, så ved du, at du får det bedste tilbud. Du skal bare udfylde en ansøgning, og derefter vender bankerne tilbage med tilbud, og du kan i ro og mag vælge det tilbud, som passer dig bedst.

Du kan låne helt op til 300.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed, så du skal bare vælge det tilbud, du synes bedst om, og så er pengene på din konto i løbet af få dage.

De omkostninger, som er forbundet med at lave en pantebrevslån, er i de fleste tilfælde også højere, end de omkostninger, der vil være i forbindelse med at tage et usikret lån. Så du skal bestemt også tage løbetiden med i din beregning, når du skal til at vælge, hvilket slags lån, du er interesseret i.