VIL DU HAVE ET GODT PENGELÅN | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Vil du have et godt pengelån

Stort set alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv brug for et pengelån. Der kan ske så meget uforudset i ens liv. Pludselig går vaskemaskinen i stykker, bilen skal på værksted eller den bageste kindtand kunne pludselig ikke mere, og derfor bliver man nødt til at tage et pengelån.

For mange kan det virke som en jungle at komme ud i, når man bevæger sig ud på lånemarkedet efter et fornuftigt pengelån. Men DigiFinans har lavet banet vejen for dig gennem lånejunglen. Du behøver bare udfylde en ansøgning, så gør DigiFinans resten af arbejdet.

DigiFinans sender din ansøgning afsted til et bred udvalg af anerkendte banker. De vender hurtigt tilbage med tilbud, og så skal du bare vælge det pengelån, som, du synes, er det bedste. Det har altså aldrig været nemmere at finde et godt pengelån til lave renter på et ellers tidligere uigennemskueligt lånemarked.

Som om det ikke er godt nok, så koster servicen dig 0 kroner. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde den ene ansøgning, så står DigiFinans for resten – helt gratis. Det gælder uanset om du tager et af lånetilbuddene om et pengelån eller ej.