Privatlån | Vi finder det bedste tilbud til dig | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Få styr på, hvad privatlån er

Hvis det er første gang, du står for at skulle låne penge online, er du sikkert ret forvirret over de mange lånetyper og begreber, der findes. Det forstår vi godt. At låne penge i dag er intet mindre end en jungle, fordi der er så mange forskellige udbydere, der står i kø for at låne dig penge med løfter om, at det er nemt og hurtigt. Og derfor står vi hos Digifinans.dk klar til at hjælpe dig gennem det til tider uoverskuelige og kaotiske lånemarked, så du har den bedste forudsætning for at finde frem til netop den långiver, der kan tilbyde dig det bedste og billigste privatlån til dit behov.

Det er dog en rigtig god idé at bruge lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige lånetyper, inden du overlader opgaven til os. En god og grundig research kan betyde en hel del for din situation på lange bane. Og det gælder i højeste grad også, når det kommer til optagelse af nye lån. På den måde har du de bedste forudsætninger for at få en mere sund og velovervejet økonomi.

På denne side vil vi forsøge at sætte lidt flere ord på, hvad et privatlån egentlig er for en størrelse.

HVAD ER ET PRIVATLÅN?

Lad os først se på, hvad der egentlig ligger bag betegnelsen, et privatlån. Et privatlån er – som navnet også antyder – et lån, der tilbydes til private, modsat for eksempel erhvervslån, der tilbydes til virksomheder. Usikrede lån (forbrugslån) har en øvre grænse på 300.000 uden refinansiering og 400.000 kroner med refinansiering.

Hvordan det hænger sammen, og hvordan det foregår, kommer vi ind på i de kommende afsnit nedenfor.

LÅN PENGE PRIVAT – HVAD DÆKKER DET OVER?

Når du skal låne penge privat, handler det ofte om at låne penge til det, som du ønsker dig eller har et privat behov for. Et privatlån kan dække over et bredt spektrum, men når man taler om privatlån, drejer det sig ofte om for eksempel:

Disse dækker endvidere over forskellige ting, og dem kan du med fordel også bruge lidt tid på at sætte dig ind i, inden du finder netop det lån, der er bedst egnet til dig og den situation, du befinder dig i. Lån privat, men gør dig gerne nogle indledende overvejelser om, om det skal være et sikret eller et usikret lån. Der er nemlig ret stor forskel på de to lånetyper.

SIKREDE OG USIKREDE PRIVATE LÅN

Måden, hvorpå du skelner mellem forskellige typer af privatlån, er ved at inddele dem i sikrede og usikrede private lån. Kort sagt er de sikrede lån den slags lån, hvor långiver har en form for sikkerhed, og de usikrede lån til private er således dem, hvor långiver ikke har nogen sikkerhed for dit lån. Lad os forsøge at uddybe det en gang.

DE SIKREDE LÅN

Sikrede private lån er de lån, hvor låntager stiller en sikkerhed til långiver. Denne sikkerhed vil typisk være i form af et aktiv, såsom en bolig eller en bil. Kommer du i den uheldige situation, at du ikke kan afdrage på dit sikrede lån, kan långiver kræve, at du sælger dit aktiv. På den måde er långiver garanteret at få sine penge retur, når du har taget et sikret lån hjem. Derfor vil du ofte også kunne låne penge gennem et sikret privatlån med en langt lavere rente end den, som du kan opnå ved optagelse af usikrede privatlån.

DE USIKREDE LÅN

Sikrede lån skal være bundet til et aktiv, men det skal usikrede lån ikke. Og deri ligger netop forskellen på de sikrede og de usikrede lån. Usikrede lån er derfor private lån, der ikke behøver at have et bestemt formål. Du kan bruge pengene på lige nøjagtig det, som du vil, uden at en långiver nødvendigvis skal have at vide, hvad det er, du skal bruge de lånte pengene til.

Det kunne for eksempel være:

Og der findes naturligvis mange andre slags lån inden for den usikrede kategori af lån.

Fordi långiver ikke er stillet nogen form for sikkerhed i usikrede private lån, vil renten også typisk være noget højere end på de sikrede lån. Lånebeløbet vil også ofte være mindre end sikrede lån, og de vil typisk strække sig over en kortere periode. Hos DigiFinans kan du primært sammenligne forbrugslån med løbetider fra 1 år og op til 15 år. Denne type lån er velegnet til refinansiering af de dyre, små lån, som du har samlet gennem tiden.

Du bør gøre op med dig selv, præcis hvad dit behov er, og hvor vigtig en lav rente er for dig og dit privatlån. Det kan komme til at gøre en væsentlig økonomisk forskel i det lange løb.

SÆRLIGE TING, DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ VED OPTAGELSE AF PRIVATLÅN

Der findes mange regler, som du skal være opmærksom på ved hjemtagelse af private lån, men overordnet set skal du være særligt opmærksom på disse faktorer.

De ovenstående faktorer kan nemlig være ganske afgørende for, hvor dyrt det private lån i sidste ende bliver for dig. Hvis du stadig er forvirret over, hvad de forskellige begreber dækker over, må du endelig tage kontakt til os. Vi giver dig gerne personlig og grundig vejledning, så du er bedst muligt klædt på til optagelse af dit kommende privatlån.

DIN KREDITVURDERING ER AFGØRENDE

Før det overhovedet bliver aktuelt for dig med et privatlån, vil alle långivere lave en såkaldt kreditvurdering af dig. Godkendes din kreditvurdering ikke, vil du ikke være i stand til at låne penge. En kreditvurdering er en vurdering af din private økonomiske situation og vil typisk være et skøn foretaget på baggrund af nogle informationer om for eksempel din indkomst, gældsfaktorer, dit månedlige rådighedsbeløb, faste udgifter, forsikringer og ejendom. Din kreditvurdering styrkes typisk, hvis du har en medansøger på din ansøgning. Det er mest normalt at din samboer, kæreste eller forældre agerer medansøger.

Er du eksempelvis registreret som dårlig betaler i RKI, vil du have meget svært ved at overbevise en långiver om, at de skal låne penge til dig. For kreditvurderingen hviler også på iagttagelser om, hvor god du er til at tage dig af din økonomi. En kreditvurdering handler om at få et overblik over, hvorvidt du kan betale et eventuelt privatlån tilbage eller ej. Og jo bedre din kreditvurdering er, des lavere rente vil du kunne få på dit privatlån.

Er der høj risiko for, at du ikke kan betale pengene tilbage, vil den pågældende långiver være tilbøjelig til at give dig en højere rente, end hvis risikoen er lavere. Det fungerer faktisk på samme måde som med sikrede og usikrede lån.

INDHENT TILBUD PÅ PRIVATE LÅN MED GODE FORDELE GENNEM DIGIFINANS.DK

Når du har styr på, hvilken type af lån du ønsker dig, kan du med fordel tage kontakt til os. Vores store kompetence er nemlig at indhente gode tilbud på privatlån hjem for dig. Vi har kontakt til en lang række långivere, så vi kan hjælpe dig med at finde det private lån med den bedste mulige rente.

MÅSKE DU OGSÅ SKAL SAMLE DINE EKSISTERENDE LÅN?

Er vi først gået på jagt efter det bedste private lån til dig, skal du måske også overveje, om vi skal forsøge at samle dine små lån ét og samme sted? Har du forskellige lån hos forskellige långivere, betaler du højst sandsynligt for nogle uhensigtsmæssigt høje renter. Samler du disse lån et sted, vil du spare penge på renter og andre udgifter. Det, synes vi, er værd at overveje.

LAD OS FINDE DET RETTE PRIVATLÅN TIL DIG

Det kan godt være svært at navigere rundt i den her jungle, men når først du har taget hul på bylden, vil der gradvist falde flere og flere brikker på plads. Det er i hvert fald vigtigt, at du har nogenlunde styr på de forskellige privatlån og dit eget budget. Ellers kan du risikere korte lån med alt for høje renter, der ender med at blive en økonomisk udfordring for dig.

Det er heldigvis derfor, vi er her. Lad os hjælpe dig med at finde det bedst mulige privatlån til dig. Kontakt os på 89 88 48 64 eller kundeservice@digifinans.dk, så finder vi frem til en løsning. Eller udfyld vores ansøgningsformular helt uforpligtende, og vi begynder allerede nu at indhente tilbud fra flere banker.

Vi ser frem til at hjælpe dig.