Quicklån – hurtig udbetaling. | DigiFinans.dk

Quicklån – hurtig udbetaling.

Vil du gerne være garanteret at have penge hurtigt på din konto, efter du har udfyldt en låneansøgning, så skal du søge om et lån, hvor bankerne ikke skal have sikkerhed. Uanset om du vil kalde det et quicklån eller et forbrugslån, så kommer penge på din konto i løbet af få dage, fra du accepterer et tilbud fra en bank, som ikke skal have sikkerhed i din bil eller bolig.

Alle de banker, som DigiFinans samarbejder med, er banker, der ikke skal have sikkerhed i noget af din ejendom, hvilket gør at du hurtigt kan have pengene på din konto.

Hvis du bare udfylder en ansøgning hos DigiFinans, så bliver den sendt ud til et bred udvalg af anerkendte banker, hvor ingen af dem vil have garanti for deres penge i form af sikkerhed. Derved tilbyder de dig et quicklån eller forbrugslån om man vil, hvor du kan bruge pengene på lige det, som du går og mangler.

Så mangler du penge til en udbetaling, en håndværkerregning eller noget hele tredje, hvor pengene gerne skal falde så hurtigt som muligt, så kan det være en ide at tage et lån hos en bank, der ikke skal have sikkerhed for dit quicklån.