Refinansiering | Vi finder det bedste tilbud til dig | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Skab overblik med refinansiering af lån

Langt de fleste af os kender det. At holde styr på sin private økonomi bliver en mere og mere besværlig opgave, jo flere elementer, der træder ind i det samlede billede. Hvis du har mange små og dyre lån fordelt rundt omkring i forskellige banker eller hos forskellige andre kreditorer, kan det ende med at blive en stor og uhensigtsmæssig byrde for dig og din privatøkonomi. De mange renter og gebyrer på de forskellige lån kan efterhånden hobe sig gevaldigt op, og det kan i det lange løb ende med at blive en ekstremt bekostelig affære for dig.

De mange forskellige lån kan samtidig ende med at blive uoverskuelige for dig i længden. Når kviklån, forbrugslån og andet er spredt ud hos forskellige låneudbydere, kan det være svært at holde overblikket på den månedlige betalingsoversigt. For hvor meget lyder de forskellige lån på, hvilke forskellige låneaftaler bygger de på, og hvilke lån har du hvor?

Her hos Digifinans.dk hjælper vi dig gerne med at få det tiltrængte overblikket over din privatøkonomiske situation tilbage. I artiklen her går vi derfor i dybden med, hvad refinansiering er for en størrelse, og hvordan det kan være til gavn for dig og din privatøkonomi. Der kan nemlig også være ret mange penge at spare, hvis du vælger at refinansiere dine små, dyre lån til et samlet lån med bedre overblik og en væsentlig bedre aftale, der på sigt forbedrer dit økonomiske råderum.

HVAD INDEBÆRER EN REFINANSIERING AF DINE LÅN?

Refinansiering, som også dækker over samlingen af små lån til én samlet låneaftale, betyder, at du samler nogle lån fra forskellige låneudbydere på ét nyt sted. Selvom du måske har hørt, at det ikke er en god idé at optage gæld for at betale gæld, kan det alligevel vise sig at være en stor fordel, hvis du har flere forskellige lån, som du vælger at samle under en ny låneaftale.

Refinansiering har for mange danskere vist sig at være en god og sund beslutning for deres økonomi. I dag er nemlig langt fra unormalt at have forbrugslån, billån med mere fordelt ud forskellige steder. Udbuddet af långivere der står i kø for at låne dig hurtige penge til det ene og det andet er eksploderet gennem de seneste år. Det har udløst en helt ny forbrugeradfærd, hvor et stigende antal danskere har en del små lån forskellige steder – og derfor er der også kommet en stigende tendens til at refinansiere sine lån.

Den pågældende udvikling skyldes især, at renten på de forskellige lån rundt omkring kan variere en hel del. For eksempel ses det ofte, at de omtalte kviklån har en meget højere rente end de regulære banklån. Med en refinansiering af dine lån har du mulighed for at få dine lån samlet, så du undgår at betale alt for meget for dine forskellige små lån.

HVAD KAN REFINANSIERING AF DINE LÅN KOMME TIL AT BETYDE FOR DIG?

Der er flere fordele ved refinansiering, som flere og flere danskere løbende får øjnene op for. En af de umiddelbare fordele er, at det er muligt for dig at få et langt bedre overblik over dine lån, da det ellers kan være svært at holde styr på, hvem du skylder penge til, hvor meget det drejer sig om, samt hvad den enkelte lånekonstruktion bygger på.

Det giver langt mere ro og tryghed i det daglige, når du pludselig ved, hvor meget du skylder og til hvem. Når lån og penge ikke længere er noget, der fylder i baghovedet konstant, vil du opleve en helt anden ro i din dagligdag og dermed en øget livskvalitet. For det er nok de færreste, der endnu ikke har oplevet, at økonomi kan være med til at skabe uro og bekymringer. Men det kan en refinansiering af dine små lån eventuelt ved med til at afhjælpe.

En anden temmelig stor fordel er, at du med en refinansiering har mulighed for at spare en god portion penge. – Og hvem kunne ikke godt tænke sig at spare så mange penge som muligt?

DER KAN VÆRE GODE PENGE AT, SPARE NÅR DU REFINANSIERER DINE LÅN

Når dine lån refinansieres, giver det dig kort sagt mulighed for at spare en hel del penge i forhold til reducering af dine høje låneomkostninger. I stedet for at have mange forskellige lån til en høj rente har du, efter du har refinansieret dine lån, kun ét samlet lån. Det kan medføre, at du pludselig har mulighed for at få en langt lavere og bedre rente, og det er en besparelse, der efterfølgende kan mærkes i din hverdag.

Refinansiering gør altså ikke din gæld mindre, men du sparer penge på længere sigt ved ikke at betale høje renter og dyre gebyrer til flere forskellige låneudbydere. Når du refinansierer dine lån, vil det uden tvivl være en fornuftig beslutning set ud fra et økonomisk og personligt perspektiv. For selvom du stadig har din gæld, så gør du gælden langt billigere for dig selv i det lange løb.

SÅDAN KAN EN REFINANSIERING FOREGÅ

En refinansiering begynder med, at de forskellige typer af lån i Danmark sammenlignes. Det foregår hurtigt og nemt via en ansøgning, som du sender gennem Digifinans, der videreformidler til flere banker. Når bankerne modtager din ansøgning, vil de foretage det, man kalder en kreditvurdering. Det er den kreditvurdering, som danner grundlaget for lige præcis det lånetilbud, de ender med at tilbyde dig.

HVAD ER EN KREDITVURDERING I FORBINDELSE MED REFINANSIERING?

Når bankerne foretager en kreditvurdering, vil de gå forskellige tekniske informationer om dig og din økonomi igennem. Noget af det, som de blandt andet kigger på, er din indtægt, hvilke faste udgifter du har, dit rådighedsbeløb og lignende.

Grunden til, at bankerne foretager denne kreditvurdering, er for at sikre sig, at du har plads i din økonomi til at betale af på lånet på forsvarlig vis. Samtidig bruges kreditvurderingen som et værktøj til at vurdere, hvilken rente banken kan tilbyde dig i refinansieringen af dine lån. Det er altså kun en fordel, hvis du i forvejen har ret godt styr på din økonomi, da det kan hjælpe dig med at få en ekstra god rente i hus, når du skal foretage en refinansiering af lån.

DET ER ER EN KLAR FORDEL AT INDHENTE FLERE TILBUD PÅ REFINANSIERING AF LÅN

Som med så mange andre ting her i livet er det en god idé at indhente flere tilbud, hvis du går med et ønske om et refinansiere dine lån. For det er ikke sikkert, at det er det første tilbud, som du støder på, der er det bedste for dig. Når du kan danne dig et overblik over de forskellige lån, og hvad de vil koste dig, giver det dig mulighed for at vælge den løsning, der er allerbedst for dig og din økonomi. Og det er netop noget af det, som vi er eksperter i at hjælpe med her hos Digifinans.dk.

Vi ved, at det kan være en uoverskuelig proces at finde hoved og hale i de mange muligheder. Særligt hvis du har mange små lån at tage højde for samtidig med. Men det er netop det, som vi er i stand til at hjælpe dig med – at få din økonomiske situation gjort mere overskuelig og give dig udsigt til en sundere økonomi, der giver dig et større økonomisk råderum i din dagligdag.

DISSE TING BØR DU VURDERE ET HVILKET SOM HELST LÅNETILBUD UD FRA

En god idé, når du går de forskellige lånetilbud om refinansiering af dine lån igennem, er at kigge efter lånets løbetid. Hvis ikke det er den samme løbetid, som de øvrige præsenterede lån tager udgangspunkt i, er de ikke særligt nemme at sammenligne dine muligheder for refinansiering af dine lån.

Ud over at tage højde for lånets løbetid skal du kigge på renten, lånets ÅOP (en forkortelse for Årlige Renter i Procent) samt diverse gebyrer, der knytter sig til optagelsen af det nye lån. Hvis gebyrerne på et lån er høje, kan lånet ende med at være langt dyrere i sidste ende, selvom renten ellers har været lav sammenlignet med nogle af de øvrige lånetilbud.

En rigtigt god tommelfingerregel er altid at sammenligner lånenes ÅOP (Årlige Omkostninger Procent) og ikke renten, da det er ÅOP, der uden tvivl vil give dig den bedste indsigt i, hvad det enkelte lån kommer til at koste dig på længere sigt.

VI STÅR KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG OM REFINANSIERING AF DINE LÅN

Hos DigiFinans har vi netop stor erfaring med refinansiering af lån. Har du nogen som helst spørgsmål, eller har du brug for afklaring i forhold til, om refinansiering er en mulighed for dig, skal du ikke tøve med at henvende dig til os.

Du kan kontakte os på telefonnummer 89 88 48 64, hvor vi sidder klar til at rådgive dig om refinansiering af dine lån. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at hjælpe dig videre hurtigst muligt, så du kan få det bedste overblik over din økonomiske situation.