Sammenlign lån | Vi finder det bedste tilbud til dig | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Sammenlign lån: Din udførlige guide

Skal du ud og låne penge, skal du sjældent tage det første og bedste, du kan finde. Ligesom med så mange andre køb i livet, er det en god idé at undersøge markedet, før du lægger dig fast på et definitivt produkt.

Lav gerne en lånesammenligning, for der kan altså være mange penge at spare, hvis du tager dig tiden til at sætte dig godt ind i de forskellige lånemuligheder og har modet til at gå i forhandling.

Sammenlign lån med vores udførlige guide nedenfor.

Sammenlign lånetilbud: Gode råd

Før du giver dig i kast med sammenligninger af lånetilbud, er der nogle ting, du skal forholde dig til. Det være sig individuelle forhold, type af lån, realistisk tilgang samt generelle overvejelser.

Individuelle forhold:

Vær bekendt med dine egne individuelle forhold. For nogen er det vigtigt at have en kort løbetid på et lån, hvor renterne så tilsvarende er det højere. Dog bliver du med en kort løbetid gældfri langt hurtigere.

For andre er det mere vigtigt at have lave faste månedlige ydelser og dermed en længere løbetid på afbetaling af lånet. Det vil selvfølgelig medføre, at der går længere tid, før du bliver gældfri.

Gør op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, før du går i gang med sammenligning af lånetilbud.

Sammenlign lån efter type og behov

Det er meget vigtigt, at du sætter dig godt ind i de forskellige lånetyper, før du begynder at sammenligne. Den type lån, der er mest populær, er forbrugslån, fordi det er et meget fleksibelt lån. Ønsker du fleksibilitet i din økonomi, skal du derfor vælge at sammenligne forbrugslån.

Vær realistisk

Før du begynder at sammenligne lån, er det også fordelagtigt at være helt bevidst om, hvordan din privatøkonomi ser ud. Når du skal låne penge, skal du nemlig gerne kunne fremvise en sund økonomi og en realistisk tilgang til budgetlægning.

Viser du din långiver, at du har en realistisk tilgang til din økonomi, er det også meget lettere at vurdere, hvor meget du kan låne og hvilke fordele, du kan opnå. Er dit budget alt for optimistisk, kan du risikere, at det hele falder til jorden.

Overvej, hvad du skal bruge lånet til

Det er også en stor fordel, at du på forhånd ved, hvad du skal låne penge til. På den måde sikrer du dig selv og din långiver, at du ikke låner for meget. Låner du for meget, kan du nemlig risikere, at du ikke har råd til at betale pengene tilbage.

Sammenligning af lån: Disse låntyper findes der

Det kan være en meget god idé at være bekendt med de forskellige låntyper, før du giver dig i kast med sammenligning af lån. Det er slet ikke ligegyldigt, hvilken type lån du vælger, og du skal gerne finde et lån, der dækker dine behov.

Fælles for de fleste lån er, at en långiver foretager en kreditvurdering af dig, før du godkendes til lån. Godkendes du, afhænger dit mulige lånebeløb af, hvordan din kreditvurdering er.

Lad os se på de tre mest hyppige lånetyper, som alle har det til fælles, at der ikke skal stilles sikkerhed i lånet i form af pant. Vær opmærksom på lånets løbetid, så du får det fulde overblik over de fulde omkostninger.

Forbrugslån

Forbrugslånet er som sagt det mest populære. Digifinans er på markedet for netop at hjælpe dig med at sammenligne forbrugslån. Det er et meget fleksibelt lån, hvor summen kan benyttes til det, du ønsker som låntager. Vær opmærksom på, at der her vil være en relativt høj rente, fordi der ikke stilles sikkerhed, som det eksempelvis gør ved boliglån.

Du vil typisk blive spurgt ind til, hvad lånet skal bruges til, før du får lov at låne pengene, så gør dig gerne det klart, inden du ansøger. Beløbet på et forbrugslån kan sagtens variere fra få tusinde kroner til 300.00 kroner, alt efter, hvad du skal låne penge til.

SMS-lån

Et SMS-lån er et mindre lån, der gerne skal betales tilbage inden for en måned. Her vil du typisk kunne låne op til 5.000 kr. Det kræver ikke meget at få udbetalt pengene ved sådan et lån, men pas på, at det ikke løber løbsk.

Kviklån

Et kviklån er ligesom SMS-lån mindre lånebeløb over en kortere periode, og det anvendes ofte i forbindelse med akut behov for penge. Dog er det den form for lån, der er allerdyrest, og det frarådes, du benytter dig af det, medmindre det er yderst nødvendigt.

De sikre lån

Ovenstående var eksempler på usikrede lån, hvor renten typisk er en del højere end ved de sikre lån. Skal du låne penge til sikre lån, vil det være lån som: boliglån, realkreditlån og nogle billån.

Låner du penge til en bolig, kan du låne op til 80 procent af boligens værdi. Ved et boliglån er långiver sikret i form af pant i din bolig. Derfor er boliglån, realkreditlån og nogle billån billigere, end usikre råd.

Find ud af, hvilket lån du skal bruge, før du sammenligner.

Sammenlign priser på lån

Når først, du har fået styr på ovenstående parametre, kan Digifinans hjælpe dig med at sammenligne priser på lån hos forskellige långivere. Hos os kræver din proces blot én ansøgning, som vi formidler til flere banker. Derved får du det bedste tilbud.

Sammenlign priser på lån med en god portion tålmodighed i rygsækken, for det kan godt tage tid. Til gengæld står du i sidste ende med det lån, der er billigst og bedst for dig. Og det kan altid betale sig.

Skal vi hjælpe dig?

Det er vigtigt, du tager dig god tid til at sammenligne dine lånemuligheder. Er du stadig i tvivl om, hvilke typer af lån, der passer bedst til dig og dit behov, hjælper vi dig gerne med at finde ud af det.

Derefter kan vi tale om, hvad vi hos DigiFinans kan gøre for dig, når du skal låne penge.

Kontakt os på 89 88 48 64 eller kundeservice@digifinans.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.