Slip af med dyre SMS lån | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
SMS lån

Der var en periode, hvor SMS lån var meget populære, men de gjorde også, at mange danskere endte med at sidde rigtigt dyrt i det, da de havde optaget små lån, men med en meget dyr rente.

Det er heldigvis ikke længere tilladt i Danmark at lave nye lån med en så høj rente, som der var på disse SMS lån. Dog er der stadig personer, som har dyre lån med en rente, der ligger over det nuværende renteloft.

Er du en af de personer, som har et lån med en meget høj rente, så skal du fortsætte med at læse videre. For det har aldrig været nemmere at komme af med dyre lån, som for eksempel SMS lån.

Du skal bare lave en ansøgning gennem DigiFinans, så bliver ansøgningen nemlig sendt ud til at bredt udvalg af banker, som alle kan hjælpe med at samle gamle dyre lån. Du vælger selv, hvor mange lån du ønsker at refinansiere, og du kan samle lån for op til 400.000 kroner. Så der skulle være mulighed for, at du kan komme af med alle de gamle SMS lån samt andre lån.

Lav ansøgningen herunder og finde ud af, om du ligesom mange andre danskere kan spare penge ved at samle dine lån et sted i stedet for at have dem hos flere forskellige banker og låneudbydere.