Saml din turbolån et sted | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Turbolån

Saml din turbolån et sted

Har du tidligere været ude og finde forskellige turbolån, så er det på tide at få dem refinansieret. Det kan ikke betale sig at have gammel klatgæld hængende forskellige steder – Hvad du i stedet kan gøre er at samle alle de gamle lån et sted. Uanset om det er turbolån, kviklån eller en helt tredje type lån.

Men hvordan får man refinansieret sine lån? Det gør man nemt og enkelt ved at lave en ansøgning gennem DigiFinans. Når du har udfyldt ansøgningen, sender DigiFinans den afsted til et bredt udvalg af anerkendte banker, som hurtigt vender tilbage med lånetilbud. Oftest får du svar inden for 10 minutter.

Låneansøgningen er enkel, men det er vigtigt, at du oplyser alle lån, du har. Skulle du være i tvivl om, hvor meget du skylder på dine gamle turbolån, kan du nemt finde informationen inde på på SKATs hjemmeside. Under ”Skatteoplysninger” finder du en oversigt over dine lån, så du let kan få de rigtige tal med i ansøgningen.

Det har således aldrig været nemmere at komme af med gamle lån, og få et nyt samlet lån med bedre renter og lavere afbetaling hver måned. Udfyld ansøgningen med det samme, og se, hvad du kan spare.