Flere danskere omlægger deres kviklån hos DigiFinans | DigiFinans.dk

Hos sammenligningsportalen DigiFinans.dk oplever de en stigning i antallet af danskere, som ansøger om at få omlagt dyre kviklån til et samlet lån gennem deres sammenligningstjeneste.

Branchen for kviklån er under hård kritik for tiden. Fra politisk hold diskuteres det, om der skal vedtages et loft over renten, da man har set tilfælde, hvor de årlige omkostninger løber op i flere hundrede procent.

Den hårde kritik er med til at gøre flere danskere opmærksomme på, hvad de i virkeligheden betaler for deres lån. Den store interesse for at omlægge lån mærker man tydeligt hos Digifinans.dk, der i 2019 har oplevet en markant stigning i antallet af ansøgninger om låneomlægning.

Der kan være store penge at spare ved at omlægge sine lån til et samlet lån. Samtidig gør et samlet lån det mere overskueligt for forbrugerne, da de kun skal betale ét sted i stedet for til mange forskellige låneudbydere.

Markant stigning i refinansiering

Når Digifinans.dk kigger i deres database, taler tallene for sig selv. Fra anden til tredje kvartal er andelen af kunder hos DigiFinans, der ønsker at refinansiere et kviklån, steget med 95,2%.

Picture 1.png

Digifinans.dk regner med, at stigningen fortsætter. Tendensen fra Q2 og Q3 ser ud til at fortsætte med flere forbrugere, der ønsker at omlægge deres dyre kviklån og klatgæld til større og billigere forbrugslån.

DigiFinans har hjulpet kunder i hele Norden

Hos Digifinans.dk kan man med én ansøgning undersøge sine lånemuligheder hos flere forskellige banker. Lånesammenligningstjenesten har allerede hjulpet en masse danskere med at finde et billigere samlelån.

Hvor kviklån er kendetegnet ved høje renter og kort løbetid, tilbyder de banker, som Digifinans samarbejder med, konkurrencedygtige priser, og det er muligt at samle lån for op til 400.000 kroner. Tjenesten er gratis at anvende, og giver forbrugeren overblik over, hvilke muligheder der er på lånemarkedet.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: