Lånetilbud | Vi finder det bedste & billigste | DigiFinans.dk

Skal du låne penge, skal du hente lånetilbud hjem. Det kan godt virke som en uoverskuelig proces, hvis det er første gang, du skal låne penge, men Digifinans kan heldigvis hjælpe dig.

Der er selvfølgelig forskel på, hvor store beløb du skal låne, og derfor vil der også være forskel på afdrag og renter. Sæt dig godt ind i det for din egen skyld.

Et lånetilbud kan variere fra långiver til långiver, og derfor kan du sagtens forhandle om dine lån. De fleste långivere vil trods alt gerne have kunder med en fornuftig økonomi. Hos DigiFinans hjælper vi dig gerne med at indhente lånetilbud.

Herunder får du en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde tilbud på lån.

Tilbud på lån - hvad skal du være opmærksom på?

Noget af det, du skal være særligt opmærksom på, når du skal låne penge, er, at du kender dit eget økonomiske råderum og har en realistisk tilgang til dit budget.

Det værste, du kan gøre, er at låne flere penge, end dit budget kan holde til. Før du overhovedet bliver godkendt til et lån, laver banker og långivere en kreditvurdering af dig, som samler din indkomst, rådighedsbeløb, gæld og meget mere. Ud fra det bliver det vurderet, hvor meget du kan låne.

Selvom banker og långivere foretager denne kreditvurdering, er det en god idé, at du selv har et overblik over din situation. På den måde er du klædt bedst på til at indhente lånetilbud.

Lånetilbud: Nyt lån, samlelån og rentetjek

At få overblik over din økonomi, drejer sig i høj grad også om at finde ud af, hvad du skal låne penge til, og hvad renterne er på de forskellige lån. Sæt dig ind i følgende:

Nyt lån

Det er de færreste af os, der kan gå gennem livet uden at skulle låne penge. Det kan være penge til et hus, en bil eller et nyt køkken. Uanset hvad skal du indhente tilbud fra forskellige banker, før du låner endeligt. Det skal du, for når først du låner penge, er du oftest bundet til det enkelte institut med de renter, de nu engang har. Og renterne kan variere.

Rentetjek

Du har sikkert hørt noget om det, men forbrugslånsrenten er lige nu historisk lav, og det kan have betydning for dine lånemuligheder. Har du allerede et lån, kan risikoen for, at du betaler for meget i rente, være ret stor. Undersøg det, hvis du allerede har optaget lån - måske er der noget, du kan gøre.

Der er nemlig gode penge at spare, hvis du forhandler dig til en god rente. Og det kan du gøre hos de fleste banker og långivere.

Samlelån

Måske er du i en situation, hvor du har mange forskellige lån hos forskellige långivere. Det kan ofte være en dyr fornøjelse, da du betaler forskellige gebyrer og renter de pågældende steder. Et samlelån vil simpelthen sige, at du samler dit lån hos en og samme långiver. Derved betaler du én rente og få gebyrer.

Er du på jagt efter lånetilbud, kan du derfor med fordel indhente samlelån også.

Tilbud på lån - sammenlign, før du låner

Skal du indhente et godt tilbud på lån, skal du selvfølgelig sammenligne de forskellige banker med hinanden. Det lyder uoverskueligt ja, men vi kan hjælpe dig. Hos DigiFinans hjælper vi dig med at sammenligne lån, så du kan finde den billigste måde at finansiere dine drømme på.

Vi tager udgangspunkt i dine behov, og derfor er det ekstra vigtigt, at du i forvejen ved, hvad disse er. Derfor har vi i ovenstående introduceret dig for ting, du skal være opmærksom på, når du skal låne penge.

Har du brug for hjælp til lånetilbud?

Føler du dig bedre klædt på til at indhente forskellige lånetilbud, skal du endelig tage fat os. Vi gør gerne arbejde for dig med udgangspunkt i dine ønsker.

Er der stadig noget, du er i tvivl om i forhold til din økonomiske situation, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne hele vejen, så du kan få det bedst mulige lån.

Kontakt os på 89 88 48 64 eller kundeservice@digifinans.dk. Så taler vi sammen om, hvordan vi griber lånejagten an. Benyt dig også gerne af vores chatfunktion - så svarer vi så hurtigt, vi kan. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: