FIND ET BILLIGT FORBRUGSLÅN | DigiFinans.dk
Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
Find et billigt forbrugslån

Hvis man skærer det lidt ud i pap, så kan man sige, at der findes to slags lån. Lån med sikkerhed og lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed kaldes også for et forbrugslån, da man selv som forbruger kan vælge hvad lånet skal bruges til. Har du lyst til at finde et billigst forbrugslån, så er du landet på den helt rigtige side.

DigiFinans er lånesammenligner, som finder det billigste forbrugslån på markedet. Du udfylder bare en enkelt ansøgning, som vi sender afsted til et bredt udvalg af anerkendte banker, som alle er specialiseret i at lave forbrugslån på helt op til 400.000 kroner.

Skal du have et helt klassisk forbrugslån, så kan du låne op til 300.000 kroner, som banker ikke blandet sig i, hvad du skal bruge pengene til. Men skal du låne fra 300.000 til 400.000 kroner, så skal pengene bruges til at indfri nogle gamle lån. På den måde kan forbrugslånet eller samlelånet være med til at spare dig rigtigt mange penge, når det kommer til at samle låneomkostninger på et forbrugslån eller afgifter og renters rente.

DigiFinans er en gratis service, så det koster ikke dig noget at undersøge, hvad du kan spare ved at finde et billigst forbrugslån.