Henrik Brændte sig på julen, men sparede tusindvis ved refinansierng | DigiFinans.dk

Julen varer længe koster mange penge. Det fandt 45-årige Henrik Damsted også ud af, da han sidste år følte sig presset til at tage forskellige små lån for at komme igennem julen.

Det kan hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt i december måned, og det fandt Henrik Damstad, der til dagligt arbejder som folkeskolelærer, også ud af, da han sidste år havde inviteret hele familien til jul.

Klik her for at se, hvordan din økonomiske situation kan ændre sig

I flere måneder havde Henrik og kæresten Camilla planlagt den jul, de skulle holde for deres sammenbragte familier. De havde planlagt middagen, købt drikkevarer, og ikke mindst fundet gaver til alle børnene. Men med en stor familie løber det hurtigt op, og parret havde aldrig troet, at det blev så dyrt, som det endte med.

”Camilla og jeg havde glædet os til endelig at samle familie fra nær og fjern til juleaften, men vi havde slet ikke forudset de store udgifter, der er forbundet med julemad, juletræ, julepynt, julegaver og meget mere. Til sidst var der ikke flere penge på kontoen, så jeg var nødt til at finde nogle lån for at få det til at løbe rundt,” fortæller Henrik Damsted, imens Camilla nikker.

Henrik er klar over, at en masse små lån ikke var den bedste løsning, men da han stod i situationen og kontoen var rød, kunne han ikke se andre muligheder. Alternativet var at aflyse julen og skuffe børnene.

Fandt hjælp til økonomien

Selvom parret fik en dejlig aften med hele familien, havde det været en for stor mundfuld for deres økonomi. Regningerne tikkede hurtigt ind, og det så sort ud for Henrik og Camilla. I januar satte de sig derfor ned for at tage et alvorligt blik på deres økonomi.

De søgte på nettet efter professionel hjælp og fandt lånesammenligningstjenesten Digifinans.

”Vores økonomi var ved at køre helt af sporet. Heldigvis hjalp Digifinans os med at finde muligheder for at samle alle de små lån til et samlet, så renten og udgifterne faldt helt vildt,” fortæller Henrik.

Der var tusindvis af kroner at spare for familien, da de først fik samlet alle lånene i et samlet. DigiFinans har et helt panel af banker, og her kunne Camilla og Henrik i fred og ro med bare en ansøgning vælge mellem flere forskellige tilbud fra flere banker.

DigiFinans har hjulpet mange kunden over hele norden med at samle deres dyre forbrugslån til ét samlet lån. Det giver luft i økonomien og letter det økonomiske pres, når der kun skal afbetales på et enkelt lån i stedet for mange forskellige dyre lån.

Skal DigiFinans også hjælpe dig med samle dine lån?

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: