Jan omlagde sine små lån: Sparer 12.000 kr. hver måned! | DigiFinans.dk

For 10 år siden kørte Jan Petersens liv på skinner. Familiefaderen havde fast arbejde, og ved siden af tjente han også lidt på sine egne projekter. Overraskende nok fik Jan økonomiske problemer, og hele familiens liv blev vendt på hovedet.

På grund af sygdom kunne Jan ikke længere passe sit arbejde, hvilket førte til at familiens samlede økonomi kollapsede. Han valgte derfor at tage flere små lån for, at kunne forsørge familien og betale regningerne.

De mange små lån gjorde, at Jan havde fået oparbejdet en betydelig gæld. Den samlede månedlige ydelse løb op i over 15.000 kr.

Klik her for at se, hvordan din økonomiske situation kan ændre sig.

KOM UD AF GÆLDSKRISEN MED PROFESSIONEL HJÆLP

Til sidst måtte Jan og konen søge hjælp, og her faldt deres valg på DigiFinans.dk. Valget skulle vise sig at være vejen ud af deres økonomiske problemer, og starten på et bedre liv med en mere overskuelig hverdag for hele familien.

”Vi er så glade for, at vi valgte at tage vores økonomiske situation alvorlig. DigiFinans fik os ud af den økonomiske hårdknude, vi var endt i. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde haft overskuddet til at undersøge så mange forskellige banker, som jeg kunne med en enkelt ansøgning gennem DigiFinans.”, siger Jan Petersen.

Ved at samle alle lånene til et stort lån fik Jan og konen reduceret deres månedlige udgifter fra 15.000 kroner til 3.000 kroner, og med den store besparelse kunne de endelig se lyset for enden af tunnelen.

HVORDAN KAN DIGIFINANS HJÆLPE DIG?

Gennem DigiFinans.dk kan du låne op til 500.000 kroner uden sikkerhed, og på den måde samle dine gamle lån i et stort lån. Det er uforpligtende og gratis at bruge DigiFinans.

Det eneste, du skal gøre, er at sende én ansøgning, så formidler DigiFinans den videre til bankerne de samarbejder med. Her kan der være konkurrence om dig som kunde, som kan være med til at sænke renten.

Med bare ét lån skal der kun betales omkostninger én gang, og du skal ikke forholde dig til månedlige gebyrer og afdrag på mange forskellige lån.

Prøv DigiFinans nu. Der kan være mange penge at spare.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Din e-mail er nødvendig for, at du kan modtage låneforslagene og for kontakt gennem processen.
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Vi skal bruge dit telefonnummer, så vores konsulent kan kontakte dig angående din låneansøgning.
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.
 

Andre artikler du måske synes om: